Αθλητισμός

Χάσι: Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Οφόε

Χάσι: Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Οφόε
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Μπεσνίκ Χάσι, ''έσταξε μέλι'' για τον Οτζίτζα Οφόε, σε δηλώσεις του στην ''O Jogo''.

Ο Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται στο ”στόχαστρο” της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να ζητούν τη γνώμη του Μπεσνίκ Χάσι για τον έμπειρο μέσο.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παραχώρησε δηλώσεις στην ”O Jogo”, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Οφόε. Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

”Ο Οτζίτζα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, με εξαιρετική προσωπικότητα και ο Ζόρζε Ζέσους μπορεί να πάρει πολλά απ’ αυτόν. Δεν εκπλήσσομαι που η Σπόρτινγκ τον παρακολουθεί. Για την ακρίβεια, νομίζω ότι οι παίκτες που προπόνησα κατά τη θητεία μου στον Ολυμπιακό ταιριάζουν στην Σπόρτινγκ, μία ποιοτική ομάδα με μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Γούλιαμ Καρβάλιο, ο Μπατάλια και ο Μπρούνο Φερνάντες. Μας κέρδισαν στην Αθήνα με σχετική άνεση. 

Είναι οκτάρι κατά βάση, που μπορεί όμως να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Μπορεί να μεταφέρει την μπάλα στην πρώτη φάσης της επιθετικής οικοδόμησης, να παίξει ως «box to box» μέσος, ακόμη και ως «δεκάρι». Έχει σωματική διάπλαση που του επιτρέπει να κουβαλάει σωστά την μπάλα και άρτια τεχνική κατάρτιση”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments