Αθλητισμός

AEK – Απ. Σμύρνης 0-0: ”X”αμένη της υπόθεσης η ΑΕΚ

AEK – Απ. Σμύρνης 0-0: ”X”αμένη της υπόθεσης η ΑΕΚ
AEK - Απ. Σμύρνης 0-0: Απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Χιμένεθ να μένει στο ''μηδέν'' κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα. Χάνει την πρώτη θέση η ''Ένωση'' εάν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πάρουν το ''τρίποντο'' της νίκης στα δικά τους ματς.

AEK – Απ. Σμύρνης 0-0: Απώλεια βαθμών για την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα του Χιμένεθ να μένει στο ”μηδέν” κόντρα στον αξιόμαχο Απόλλωνα. Χάνει την πρώτη θέση η ”Ένωση” εάν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ πάρουν το ”τρίποντο” της νίκης στα δικά τους ματς.

Δώρο στους υπόλοιπους διεκδικητές της πρωτιάς έκανε η ”Ένωση” που κόλλησε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην πρώτη εμφάνιση του Παράσχου στον πάγκο του. Η ομάδα του Χιμένεθ είχε ευκαιρίες, αλλά ο Αραούχο στο 10ο λεπτό, ο Τσιγκρίνσκι στο 11ο λεπτό, ο Λιβάγια στο 38′ και ο Μπακασέτας στο 50ο λεπτό, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Τσόβιτς.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα (0-0) ουσιαστικά απομακρύνει την ΑΕΚ από την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να εποφθαλμιούν την πρώτη θέση, γεγονός που βρίσκεται πλέον στα χέρια τους, με τον Ολυμπιακό να έχει ελαφρύ προβάδισμα λόγω βαθμολογικής συγκομιδή, έναντι του ”δικεφάλου του Βορρά”.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει και την απώλεια του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στο 50ο λεπτό του ματς, δίνοντας τη θέση του στον Κονέ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες (56′ Χριστοδουλόπουλος), Σιμόες, Γαλανόπουλος (66′ Κλωναρίδης), Μπακασέτας (52′ Κονέ), Λιβάγια, Αραούχο.

Απόλλων Σμύρνης. (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Ντάσιος (83′ Μπιτζιμίν), Κύργιας, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Ελμπάζ (59′ Καστιγιέχος), Αλμπάνης, Ανιέτε (72′ Μενδρινός).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments