Έδεσαν σε δέντρο επιχειρηματία στον Έβρο και τον ξυλοκοπούσαν | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 16:18

Πήγε να ζητήσει τα ρέστα και έφυγε με σοβαρά τραύματα. Ο λόγος για τον 46χρονο επιχειρηματία στον Έβρο ιδιοκτήτη ενός καφενείου στη Νέα Βύσσα του Έβρου, ο οποίος πήγε στο σπίτι δυο αδελφών για να ζητήσει τον λόγο από τον ένα, γνωστό «νταή» της περιοχής, επειδή προκαλούσε επεισόδια στο μαγαζί του με αποτέλεσμα να χάνει τους πελάτες του! 

Όταν ο καφεπώλης έφτασε στο απομονωμένο σπίτι με το αυτοκίνητό του, τα δυο αδέλφια τον άρπαξαν, τον έδεσαν σε ένα δέντρο που βρίσκεται στην αυλή τους και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν! 

Προσωρινά, ο 46χρονος κατάφερε να λυθεί και προσπάθησε να ξεφύγει, ενώ βρήκε ευκαιρία να τηλεφωνήσει στον Τοπικό Αστυνόμο που βρίσκεται στη Νέα Βύσσα. Όμως, οι δράστες τον έπιασαν πάλι και τον έδεσαν ξανά, συνεχίζοντας να τον χτυπούν! 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι συνέλαβαν τα δύο αδέλφια, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι βρίσκονταν σε άμυνα και ότι ο 46χρονος πήγε στο σπίτι τους και τους απείλησε. Ωστόσο, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για αρπαγή και πρόκληση σωματικών βλαβών, με την οποία παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Ο καφεπώλης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου νοσηλεύεται με αρκετά τραύματα, αλλά χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.

Tags: