Πολιτική

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Επέλεξε τον δρόμο της ανευθυνότητας και του τυχοδιωκτισμού

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Επέλεξε τον δρόμο της ανευθυνότητας και του τυχοδιωκτισμού
Η χώρα όμως έχει ανάγκη από ηγεσία αποφασισμένη να πορευθεί τον δύσκολο δρόμο, για να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντα κι όχι τον εύκολο που οδηγεί σε αδιέξοδα, τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Για ανευθυνότητα και τυχοδιωκτισμό κατηγορεί το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έπειτα από τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου για το θέμα της ΠΓΔΜ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «ήταν αναμενόμενο και προδιαγεγραμμένο ότι ο κος Μητσοτάκης θα επέλεγε τον εύκολο δρόμο της ανευθυνότητας και του τυχοδιωκτισμού.

Η χώρα όμως έχει ανάγκη από ηγεσία αποφασισμένη να πορευθεί τον δύσκολο δρόμο, για να υπερασπισθεί τα εθνικά συμφέροντα κι όχι τον εύκολο που οδηγεί σε αδιέξοδα».

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ενημέρωσε γιατί τα τηλεοπτικά πλάνα στη συνάντηση Τσίπρα – Μητσοτάκη δεν είχαν ήχο.

«Ενημερώνουμε ότι η απουσία ήχου στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης οφείλεται σε χθεσινό αίτημα του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη, το οποίο κι έγινε αποδεκτό», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments