Αθλητισμός

“Πρωτάθλημα στην Τούμπα”

“Πρωτάθλημα στην Τούμπα”
Δείτε δήλωση ο Αναστόπουλος!

Ο Νίκος Αναστόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα sportdog.gr στην οποία ανέλυσε τα περί ντέρμπι του ”Γ. Καραϊσκάκης”, αλλά και τον ρόλο που θα παίξουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα της συνέντευξης Αναστόπουλου:

Αν χάσει ο Ολυμπιακός χάνει και το πρωτάθλημα; «Είπαμε μεν, ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά δεν σημαίνει ότι χάνεται με ήττα ο Ολυμπιακός. Ούτε αν νικήσει η ΑΕΚ σημαίνει, ότι θα πάρει το πρωτάθλημα, ούτε αν χάσει, ότι βγαίνει νοκ άουτ. Γιατί στη μέση είναι και ο ΠΑΟΚ. Αυτός έχει και τους δύο μέσα στο σπίτι του. Η νίκη δίνει πλεονέκτημα, δεν κρίνει τον τίτλο. Πέρσι και πρόπερσι τέτοια εποχή ξέραμε τον πρωταθλητή. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον».

Ποια γνώμη έχετε για τους δύο Ισπανούς προπονητές, τον Γκαρθία και τον Χιμένεθ; «Για τον Γκαρθία δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Έχει λίγα παιχνίδια στον πάγκο. Ο Χιμένεθ είναι καλός προπονητής, αλλά βλέπω, ότι στα κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια, δεν παίρνει το αποτέλεσμα. Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι μεγάλες ομάδες γιατί τα αποτελέσματά τους, τους δείχνουν το στόχο. Το “έπαιξα καλά” δεν υπάρχει στις μεγάλες ομάδες. Γιατί όταν έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και κοιτάς τη βαθμολογία και δεν έχεις εκπληρώσει το στόχο, τότε είσαι αποτυχημένος. Είναι νόμος αυτό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments