Οικονομία

Ανοδική πορεία για τα κρυπτονομίσματα μετά το sell-off των μετοχών

Ανοδική πορεία για τα κρυπτονομίσματα μετά το sell-off των μετοχών
Οι αγορές των κρυπτονομισμάτων κατέγραψαν ανοδική πορεία το τελευταίο 24ωρο, μετά το sell-off στις μετοχές παγκοσμίως. Τα Ripple, Litecoin και Bitcoin σημείωσαν άνοδο κερδίζοντας 19,57%, 5,58% και 3,87% αντίστοιχα.

Η βελτίωση που καταγράφουν τα κρυπτονομίσματα είναι τόσο ευρεία, καθώς τα 96 (από τα 100 πιο γνωστά) συνεχίζουν να ανακάμπτουν, ενώ μόνο τα υπόλοιπα τέσσερα διαγράφουν πτωτική πορεία.

Αιτία ανάκαμψης μπορούσε να είναι η επαναφορά των εμπορικών δραστηριοτήτων της Binance, ενός χρηματιστηρίου των κρυπτονομισμάτων με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Αυτή η εξέλιξη πιστεύεται ότι ενίσχυσε την εμπιστοσύνη προς την αγορά των κρυπτονομισμάτων.

Η άνοδος των κρυπτονομισμάτων αποτελεί ένα ενθαρρυντικό σημάδι σηματοδοτεί την ανοδική πορεία των ψηφιακών νομισμάτων. Δείχνει ότι τα χρήματα επιστρέφουν στα κρυπτονομίσματα καθώς οι επενδυτές απομακρύνουν τα μετρητά τους από τις μετοχές και τα ομόλογα.

Αυτό που αξίζει να περιμένουμε, όμως, είναι αν τα κρυπτονομίσματα θα συνεχίσουν να ανακάμπτουν ακόμη και όταν σταματήσει το sell-off των μετοχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments