Δικηγόρος Γιάνκοβιτς: »Τόσα χρωστάει ο Άρης στον Βλάντο» | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Μαρτίου 2018, 11:50 30 Μαρτίου 2018, 11:50

Ο δικηγόρος του πρώην καλαθοσφαιριστή του Άρη, Βλάντο Γιάνκοβιτς, κ. Λαμπρόπουλος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για την υπόθεση των οφειλών της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στον πελάτη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Λαμπρόπουλος:

«Υπάρχει ένα ποσό της τάξης των 107 χιλ. ευρώ από το οποίο έχουμε πάρει μία μόλις δόση. Περιμέναμε 6 μήνες πριν καταθέσουμε προσφυγή. Κάναμε νέα αίτηση το Φεβρουάριο, ο Άρης ζήτησε αναβολή προκειμένου να βρεθεί λύση. Ωστόσο αυτή δεν βρέθηκε με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί κατάπτωση της εγγυητικής». 

«Θα πρέπει ο Άρης να καταθέσει νέα εγγυητική μέσα σε 90 ημέρες. Αν δεν το κάνει υπάρχει κίνδυνος να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν καταπέσει αυτή η εγγυητική. Αυτό που είπαμε είναι κάντε μας μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο κ. Γουλιέλμος είναι δικηγόρος όπως και εγώ. 

Ζήτησα να μάθω ποιοι είναι οι επενδυτές και δεν άκουσα κάτι συγκεκριμένο. Η πρόταση είναι να εξοφληθούν οι αθλητές μεταξύ 2 και 4 χρόνων. Το πρόβλημα δεν είναι η εγγυητική. Ακόμα και να δοθεί προθεσμία πως θα καταφέρει να εξοφλήσει όλα αυτά τα χρέη. Εγώ κατέθεσα μία συγκεκριμένη πρόταση. Αν βρεθεί κάποιος και μας πει ότι τα χρήματα θα δοθούν σε συγκεκριμένες δόσεις τότε θα συμφωνήσουμε. Ένα χρόνο τώρα δεν έχουμε πάρει τίποτα.

Ο Γιάνκοβιτς καταλαβαίνει την δύσκολη κατάσταση που υπάρχει στον Άρη, όμως το μόνο που ακούει όλο αυτό το διάστημα είναι αοριστίες. Αν μέχρι τη Δευτέρα υπάρξει διάθεση και τότε και εμείς θα δείξουμε κατανόηση.

Ετικέτες: