Αθλητισμός

Η ατάκα Μελισσανίδη που “τρέλανε” τον Ουζουνίδη

Η ατάκα Μελισσανίδη που “τρέλανε” τον Ουζουνίδη
Τι άκουσε ο Ουζουνίδης και είπε αμέσως το "ναι".

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι από χθες ο νέος προπονητής της ΑΕΚ στη θέση του Μανόλο Χιμένεθ που αποχώρησε για την ισπανική Λας Πάλμας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαινόταν σαν… έτοιμος από καιρό για τη συγκεκριμένη αλλαγή και όπως σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ είχε στο μυαλό του τον Ουζουνίδη αρκετό διάστημα.

Έβλεπε πως με τον Ισπανό μπορεί να μην υπάρξει τελικά κοινή γραμμή και είχε δώσει… εντολή στους συνεργάτες του να στείλουν το μήνυμα στον Ουζουνίδη να μην κλείσει πουθενά μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό. Όπως και έγινε και πλέον οι δυο τους θα πορευτούν μαζί.

Χθες έγινε το ραντεβού και έπεσαν άμεσα οι υπογραφές, ένα ραντεβού στο οποίο ειπώθηκαν πολλά μεταξύ των δύο ανδρών. Αλλά μία ατάκα ήταν αυτή που ξεχώρισε ο Ουζουνίδης και πείστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να πει το “ναι”.

“Βάλε την υπογραφή σου και από μένα θα έχεις ό,τι ζητήσεις. Είσαι ο καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα και αξίζεις να είσαι στην οικογένεια της ΑΕΚ”, του είπε ο ηγέτης της Ένωσης και εκεί τελείωσαν όλα.

Άλλωστε, ο Μαρίνος εκτός από καταπληκτικός προπονητής, ήταν και ο πιο… ταλαιπωρημένος την περσινή σεζόν. Πολλά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, τα οποία τον έφεραν στα όριά του πολλές φορές. Αλλά αποδείχτηκε μαχητής, έμεινε και πάλεψε με τον Παναθηναϊκό για να γλιτώσει την… ολική καταστροφή του συλλόγου.

Πλέον θα πάει σε ένα περιβάλλον που του αξίζει. Σε μια ομάδα που θα του προσφέρει όλα όσα χρειάζεται για να δουλέψει απερίσπαστος απ’ όλα τα υπόλοιπα. Και σε μια ομάδα πρωταθλήτρια, που του ανεβάζει και τις απαιτήσεις. Καλείται κι αυτός πλέον να δείξει πως μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Να διατηρήσει την ΑΕΚ ψηλά. Άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο τον πήρε η Ένωση. Για να κατακτήσει μαζί του ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ουζουνίδης και το αγαπημένο του παιδί – Θα τον πάρει απ’ τον Παναθηναϊκό;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments