Αθλητισμός

Όργιο φημών για Κουρμπέλη – Βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό;

Όργιο φημών για Κουρμπέλη – Βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό;
Το σενάριο για Κουρμπέλη που... τρελαίνει τον Δώνη!

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες η φήμη πως ο Παναθηναϊκός έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, η οποία ωστόσο είναι πολύ χαμηλότερη από τα λεφτά που ζητάει. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για πρόταση της Σπάρτα Πράγας προς τον Παναθηναϊκό, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Χρήματα πολύ λίγα σε σχέση με τα τρία εκατομμύρια που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον Έλληνα αμυντικό μέσο, τον οποίο ο υποψήφιος νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν θέλει ούτε να… σκέφτεται πως θα παραχωρηθεί.

Ωστόσο, τα σενάρια που κυλοφορούν λένε πως δεν είναι μόνο η Σπάρτα Πράγας που έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες. Μιλούν, μάλιστα για μια ομάδα από την Ιταλία, η οποία έχει προχωρήσει αρκετά τις συζητήσεις το τελευταίο διάστημα και έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση για τον παίκτη.

Κάποιες “πηγές” το… προχωρούν ακόμα περισσότερο. Και κάνουν λόγο για ταξίδι του Κουρμπέλη στην Ιταλία, το οποίο δεν αφορά διακοπές. Ή τουλάχιστον… μόνο διακοπές. Είδηση, πάντως, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρελή φήμη για Κουρμπέλη και Νότιγχαμ του Μαρινάκη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments