Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Μας είπαν να ψηφίσουμε το Σκοπιανό, σε αντάλλαγμα για το χρέος

Δημήτρης Καμμένος: Μας είπαν να ψηφίσουμε το Σκοπιανό, σε αντάλλαγμα για το χρέος
Σε νέες αποκαλύψεις για τη συμφωνία στο Σκοπιανό προχώρησε ο Δημήτρης Καμμένος. "Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας, το χρέος και τις συντάξεις", είπε συγκεκριμένα.

Ο Δημήτρης Καμμένος υποστήριξε λέγοντας πως η συμφωνία για το Σκοπιανό, για την ονομασία της πΓΔΜ, υπογράφηκε για ανταλλάγματα στην Ελλάδα για το χρέος.

Όπως είπε ο πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ συζητήθηκε πολύ το ζήτημα της συμφωνίας. Στο σημείο αυτό υποστήριξε πως οι αντιρρήσεις κάμφθηκαν όταν τους αποκαλύφθηκε πως θα υπάρξουν οικονομικά ανταλλάγματα.

«Δώσαμε το όνομα γιατί υπήρχαν ανταλλάγματα στα θέματα της οικονομίας, το χρέος και τις συντάξεις», είπε συγκεκριμένα.

Δημήτρης Καμμένος: Επέμεινε στα όσα είπε για τον Κοτζιά

Ο κ. Καμμένος επέμεινε στα όσα είχε αναφέρει περί πρότασης μομφής στον Νίκο Κοτζιά που συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

«Είχαμε συζητήσει να κάνουμε πρόταση μομφής στον κ. Κοτζιά, προς το θεσμό που εξουσιοδοτείται για να πάει να υπογράψει.

Ήταν ο μόνος τρόπος για να αποτρέψουμε την παράδοση της Μακεδονίας. Ήταν παρόντες όλοι οι Βουλευτές και αποφασίστηκε ομόφωνα.

Δεν προχώρησε η απόφαση αυτή διότι έπρεπε να μαζέψουμε 50 υπογραφές και δεν είχαμε τον χρόνο. Αν γίνονταν αυτό θα έπρεπε να πάει να υπογράψει μόνο ο κ. Τσίπρας».

Εκείνη τη στιγμή του επισημάνθηκε από τους δημοσιογράφους στον ΣΚΑΪ πως ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ. Κατσίκης είπε πως δεν συζητήθηκε ποτέ εντός του κόμματος να γίνει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών.

Ο Δημήτρης Καμμένος όμως επέμεινε σε όσα είχε πει λέγοντας μάλιστα πως ο κ. Παπαχριστόπουλος αλλά και μία ακόμα βουλευτής ήταν υπέρ της συμφωνίας με επιχειρήματα για τη συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ ετοίμαζαν πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments