Αθλητισμός

Χάνεται η ταλεντάρα για τον Παναθηναϊκό – Διαλέγει εξωτερικό, αλλάζει σχέδια ο Δώνης

Χάνεται η ταλεντάρα για τον Παναθηναϊκό – Διαλέγει εξωτερικό, αλλάζει σχέδια ο Δώνης
Ραγδαίες εξελίξεις, τρέχει η μεταγραφή, τι θα κάνουν στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένα από τα ονόματα που έπαιξε στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και μάλιστα πολύ έντονα. Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει οι Νταμπίζας και Δώνης από τις μικρές ηλικίες. Ωστόσο, η τιμή του είναι απαγορευτική και στον Παναθηναϊκό του μνημονίου δεν υπάρχει… φράγκο.

Τι είχαν σκεφτεί οι πράσινοι; Να πάει σε ομάδα του εξωτερικού από τον Αστέρα Τρίπολης και να τον αποκτούσαν δανεικό. Τη δουλειά θα την έκανε ο Πίνι Ζάχαβι, ο άνθρωπος που φέρεται να βρίσκεται στο πλευρό του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει τουλάχιστον τώρα το καλοκαίρι.

Ο Δουβίκας έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του. Νιώθει πως παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να τα καταφέρει και να ανταπεξέλθει. Με τις… ευλογίες του Ζάχαβι γίνεται η δουλειά τις τελευταίες μέρες. Και εν γνώσει φυσικά του Αστέρα Τρίπολης, που θα βάλει στα ταμεία του περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν βγαίνει από το παιχνίδι. Απλά το… μεταθέτει λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο. Αν ο μικρός δεν βρει αυτά που θέλει στο εξωτερικό ή η ομάδα που θα τον αποκτήσει δεν του δώσει τον χρόνο που θα επιθυμεί, ίσως γίνει τότε ο δανεισμός του. Μέχρι τον Γενάρη, πάντως και με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό να είναι εντελώς αβέβαιη κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το παραμικρό!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments