Αθλητισμός

Παιχταράς από την Αμερική με “δολοφονικό” σουτ στο στόχαστρο του Πασκουάλ

Παιχταράς από την Αμερική με “δολοφονικό” σουτ στο στόχαστρο του Πασκουάλ
Οι τελευταίες εξελίξεις και το ελληνικό του διαβατήριο ίσως τον φέρουν στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιος είναι.

Μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ απ’ τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος ομογενής (από Ελληνοκαναδή μάνα) γκαρντ είναι μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον Παναθηναϊκό. Στο μυαλό πολλών υπάρχει καιρό και πότε-πότε έχει γραφτεί για διάφορες ομάδες (Ολυμπιακό, ΑΕΚ), άλλο ωστόσο να υπάρχει σαν σκέψη κι να βρίσκεται “μάτι” του “τριφυλλιού” στο σάμερ λιγκ του Σολτ Λέικ ως παίκτης των Τζαζ. Μάλιστα υπήρξε και ένα tweet χθες βράδυ που μιλούσε για το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή.

Ο Μήτρου-Λονγκ είναι κατά βάση σούτινγκ με “δολοφονικό” σουτ απ’ έξω (στο κολέγιο είχε χρονιά με 146 εύστοχα) και πρώτος στόχος του είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Πέρυσι βρήκε ένα two-way contract και κάποια 10ημερα στη Γιούτα, προφανώς όμως ζητάει κάτι περισσότερο από το πήγαινε-έλα στη θυγατρική λίγκα.

Ως τώρα κάνει πολύ καλές εμφανίσεις (σε αντίθεση με τον Ζακ Όγκαστ), με την πιο πρόσφατη τους 19 πόντους, με 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ απέναντι στους Γκρίζλις. Καταλαβαίνει κανείς οπότε πως εύκολη περίπτωση δεν είναι.

Από τη στιγμή, ωστόσο, που θέμα Παππά δεν υπάρχει απ’ ότι φαίνεται πλέον για τον Παναθηναϊκό, τότε η περίπτωση του Μήτρου – Λονγκ είναι ανοιχτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments