Ελλάδα

Έλληνες στρατιωτικοί: Βαραίνει το κατηγορητήριο – Τι είπαν μετά το νέο “όχι” για αποφυλάκιση

Έλληνες στρατιωτικοί: Βαραίνει το κατηγορητήριο – Τι είπαν μετά το νέο “όχι” για αποφυλάκιση
Δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Για μια ακόμη φορά, οι Έλληνες στρατιωτικοί είδαν την την τουρκική δικαιοσύνη να απορρίπτει αίτημα που κατέθεσαν προκειμένου να αποφυλακιστούν.

Αυτό ήταν το έκτο “όχι” που άκουσαν ο Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, οι οποίοι να θυμίσουμε ότι παραμένουν στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τα επιχειρήματα πλέον του εισαγγελέα δεν περιορίζονται μόνο στην παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή, αλλά και το πως υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι 2 στρατιωτικοί προσπαθούν να διαφύγουν.

Έτσι, η παράνομη κράτησή τους αναμένεται να διαρκέσει ακόμα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μιας και από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν φάνηκε κανένα σημάδια αισιοδοξίας.

Εκτός αυτού, λαμβάνοντας υπόψιν όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το κατηγορητήριο αυτό αναμένεται να ενισχυθεί από την εξέταση των κινητών τους, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τι κατέθεσαν οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί

Οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης που παραμένουν για 140η ημέρα έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανούπολης. Στις καταθέσεις τους δεν είπαν τίποτα διαφορετικό από όσα είπνα κατά την πρώτη μέρα της σύλληψής τους.

Συγκεκριμένα:

-Άγγελος Μητρετώδης: Δεν είχα πρόθεση να διαπράξω κάποιο έγκλημα

-Δημήτρης Κούκλατζης: Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι περισσότερο από την κατάθεσή μου, δεν είχα πρόθεση να διαπράξω κάποιο έγκλημα κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος.

Να σημειωθεί, ότι οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν νέα αίτηση αποφυλάκισης περί τα τέλη Αυγούστου.

Εικόνες από τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments