Αθλητισμός

Αυτοί είναι οι στόπερ του Ουζουνίδη

Αυτοί είναι οι στόπερ του Ουζουνίδη
Η ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά ότι πηγαίνει για κεντρικό αμυντικό, αφού ο Ουζουνίδης θέλει να εμπιστευτεί αυτούς που έχει.

Στην ΑΕΚ διαψεύδουν πως θα προχωρήσουν σε απόκτηση κεντρικού αμυντικού και το κάνουν έπειτα και από απαίτηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο Έλληνας προπονητής θέλει να διατηρήσει σε… εγρήγορση τους παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ, αφού αυτοί θα είναι που θα κληθούν να βγάλουν το… φίδι από την τρύπα στα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται. Και δεν θέλει να διαβάζουν και να ακούν πως η «Ένωση» θα πάει να πάρει κι άλλο παίκτη εκεί.

Στο φιλικό με τη Γαλατά είδαμε τον Οικονόμου και τον Λαμπρόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Τους δύο, δηλαδή, με τους οποίους θα αγωνιστεί η «Ένωση» στα παιχνίδια με τη Σέλτικ.

Και χθες θέλησε να τους τονώσει την ψυχολογία, μιλώντας τους τόσο πριν, όσο και μετά το φιλικό με τη Γαλατά για τον ρόλο που θα έχουν.

Ο Οικονόμου είναι πολύ έμπειρος, αφού προέρχεται από το ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ ο Λαμπρόπουλος θα πάρει ουσιαστικά τον ρόλο του αντί – Βράνιες. Κι όταν επιστρέψουν οι Τσόσιτς και Τσιγκρίνσι, τότε η ΑΕΚ θα είναι υπέρ πλήρης στη θέση αυτή. Γι’ αυτό ο Ουζουνίδης δεν θέλει άλλο στόπερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments