Πολιτική

Ραχήλ Μακρή: 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία

Ραχήλ Μακρή: 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία
Η Ραχήλ Μακρή κατακεραυνώνει τα "κερδισμένα" της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, μιλώντας για την πιο επικίνδυνη, ολέθρια και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Με σκληρή γλώσσα η Ραχήλ Μακρή σχολιάζει τη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, επισημαίνοντας ότι όλα όσα πήρε από την επίσκεψη η ελληνιή αντιπροσωπεία είναι  είναι τα δώρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ για μία φωτογραφία και την παραμονή στην εξουσία. 

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά ότι 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια για αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, βάσεις, ΑΟΖ, υδρογονάνθρακες και εκποίηση όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου είναι τα δώρα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για μια φωτογραφία και παραμονή στην εξουσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρώην Βουλευτού και επικεφαλής της παράταξης "Μέτωπο Νίκης", Ραχήλ Μακρή αναφέρει τα εξής:

O Πρωθυπουργός επιστρέφει από τις ΗΠΑ με τις βαλίτσες άδειες, αφού τα πιο σημαντικά θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, όπως τα θέματα της άμυνας, της ασφάλειας και της αντιμετώπισης της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης δεν υπήρχαν στην ατζέντα των συζητήσεων του με τον ‘’πλανητάρχη’’.

Δεν έγινε ουδεμία αναφορά υπέρ των πάγιων ελληνικών συμφερόντων στα εθνικά θέματα, όπως της επίλυσης του Κυπριακού, της ονομασίας των Σκοπίων και της ένταξη του στο ΝΑΤΟ. 

Επιπλέον, δεν έγινε καμία αναφορά στα θέματα που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση σε σχέση με την ανεξέλεγκτη ροή παρανόμων μεταναστών στην ελληνική επικράτεια και φυσικά καμία αναφορά για την καθημερινή αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία. αντίθετα στην κοινή συνέντευξη που παραχωρήθηκε, ο πρόεδρος Τράμπ, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας αναβάθμισης των F-16 της Π.Α.

Μία συμφωνία που θα στοιχίσει για τον Έλληνα φορολογούμενο 2,4 δις δολάρια, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει να καλύψει πάνω από 2,5 δις ευρώ την τρύπα των εσόδων για το τρέχον έτος.

Αναβάθμιση αεροσκαφών τρίτης γενιάς, όταν η Τουρκία είναι συμπαραγωγός του F-35, με τεράστια οφέλη για τη τουρκική αμυντική της βιομηχανία και εξοπλίζεται με τέταρτης γενιάς.

Την διάθεση των βάσεων της Σούδας ή της Καρπάθου ή όποιας άλλης κριθεί ως έδρα πολεμικών επιχειρήσεων, όχι μόνο του ΝΑΤΟ αλλά και των ΗΠΑ, ως ορμητήριο στην Ν.Α Μεσόγειο και την ευρύτερη Μέση Ανατολή. Την παραχώρηση όλων των ΑΟΖ, των υδρογονανθράκων και όλων των τουριστικών φιλέτων του δημοσίου σε κερδοσκοπικές αμερικανικές πολυεθνικές. 

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο περιοδεύον θίασος της κυβέρνησης κατάφερε να καταστήσει την χώρα έρμαιο των πιο καιροσκοπικών, τυχοδιωκτικών κυβερνήσεων, να δώσει γη και πετρέλαιο με αντάλλαγμα την εξουσία και ανταποδοτικά ωφελήματα για τις offshore εταιρείες του Παναμά των Υπουργών, την ίδια ώρα που κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό με υποτιθέμενες εξόδους από μνημόνια που υπογράφει και επιτροπείες που δέχτηκε για 100 χρόνια.

Την ίδια ώρα που οι ελληνικές ΜΜΕ επιχειρήσεις πεθαίνουν, που οι πολίτες εξαθλιώνονται πληρώνοντας φόρους και χαράτσια για ένα χρέος που δεν υφίσταται, που φοιτητές εγκαταλείπουν τις σπουδές τους λόγω οικονομικής αδυναμίας και αντιμετωπίζονται με βία από ομάδες καταστολής γιατί διαμαρτύρονται για το αυτονόητο: δωρεάν συγγράμματα.

Το Μέτωπο Νίκης καταγγέλλει την πιο επικίνδυνη, ολέθρια και εθνικά επιζήμια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ελπίζει, ότι οι πολίτες θα αντιληφθούν την επικινδυνότητα των ιστορικών στιγμών και θα φανούν αντάξιοι της κληρονομιάς των προγόνων μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments