Πολιτική

Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Μαδούρο

Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουν τον Μαδούρο
Το ίδιο και δύο ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα ψήφισαν κατά του ψηφίσματος που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε με συντριπτική και διακομματική πλειοψηφία (ΕΛΚ, Σοσιαλιστές, Φιλελεύθεροι, Ευρωσκεπτικιστές) 450 συνολικά ψήφων έναντι μόλις 35 αρνητικών, και το οποίο καταδίκαζε το καθεστώς Μαδούρο για τη φίμωση της αντιπολίτευσης αλλά και για μια σειρά αντιδημοκρατικών μεθόδων ακόμα και των δολοφονιών 26 πολιτών

Ταυτιζόμενοι με δύο Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής τους κ.κ. Επιτήδειο και Φουντούλη και με τους δύο του ΚΚΕ κ.κ. Παπαδάκη και Ζαριανόπουλο, οι εκπρόσωποι του κυβερνώντος κόμματος στη Βουλή επιβεβαίωσαν όλους εκείνους που ανέφεραν πως δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινούνταν απέναντι στην κυβέρνηση των Τσαβιστών της Βενεζουέλας παρά τη διεθνή κατακραυγή για τον ανελεύθερο τρόπο διακυβέρνησης της.

Ενδιαφέρον προκύπτει πάντως από το γεγονός πως ο κ. Κώστας Χρυσόγονος φέρεται να διαφοροποιήθηκε, επιβεβαιώνοντας τη διάσταση απόψεων με το κόμμα του και την κεντρική γραμμή που είχε χαραχθεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments