Πολιτική

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών», λέει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Άρη Σπηλιωτόπουλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες», είπε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης για τη συνεργασία που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Η πρώτη τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον πρώην υπουργό της ΝΔ

«Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος, είτε είναι πρώην πολιτικά στελέχη είτε είναι επαγγελματίες», είπε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης για τη συνεργασία που ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, με τον πρώην υπουργό της ΝΔ, Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επανέλαβε ότι: «Δεν σχολιάζω είτε πρόκειται για συμβούλους, για εργαζομένους της Κουμουνδούρου, όπως θες πες το. Δεν σχολιάζω τα του οίκου μου», συμπληρώνοντας ότι «τα πιστεύω μου είναι ξεκάθαρα και όλος ο κόσμος τα ξέρει. Από εκεί και πέρα χτίζουμε ένα κοινωνικό μέτωπο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε παράλληλα ότι δεν έχει ανάγκη επικοινωνιολόγου, προσθέτοντας ότι «εγώ χαράζω την προσωπική επικοινωνιακή στρατηγική, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να χτίσουμε μια κυβερνητική παράταξη με δομές και όργανα. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments