Ελλάδα

Σεπόλια 12χρονη: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου

Σεπόλια 12χρονη: Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή στην πλημμεληματική της μορφή ασκήθηκε σε βάρος του 53χρονου για την υπόθεση της 12χρονης Κολωνό. Ο 53χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, έχει κατηγορηθεί ακόμα για μια σειρά κακουργήματα και πλημμελήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 53χρονος κατηγορείται για:

  • Βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση
  • Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση
  • Κατάχρηση ανηλίκου
  • Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων
  • Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας
  • Γενετήσια πράξη με ανήλικο
  • Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον 53χρονο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για τον εντοπισμό των προσώπων που βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι που εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 53χρονος καταστηματάρχης που συνελήφθη.  Πληροφορίες αναφέρουν πως στο μικροσκόπιο έχουν μπει διαδικτυακά προφίλ που φέρονται να επικοινωνούσαν με τον 53χρονο προκειμένου να κλείσουν ραντεβού με την ανήλικη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν κλήσεις σε πρόσωπα προκειμένου να δώσουν κατάθεση, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, στο πλαίσιο της έρευνας, να κληθεί και η ίδια η 12χρονη να αναγνωρίσει πρόσωπα με τα οποία είχε συναντηθεί.

Ο 53χρονος είχε προβεί στη δημιουργία ψεύτικων προφίλ σε εφαρμογή και μέσω αυτής αντάλλασσε μηνύματα με τους ενδιαφερόμενους. Είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία- περισσότεροι από 200 παιδόφιλοι ενδιαφέρθηκαν να «συναντήσουν» το κοριτσάκι, που εργαζόταν περιστασιακά στο μίνι μάρκετ του 53χρονου, στα Σεπόλια.

Όπως φαίνεται από τη δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments