Ελλάδα

Κολωνός: Στον ανακριτή 53χρονος που εξέδιδε 12χρονη

Κολωνός: Στον ανακριτή 53χρονος που εξέδιδε 12χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται συνεχώς στο φως για τον 53χρονο επιχειρηματία στον Κολωνό που βίαζε και εξέδιδε μια 12χρονη μαθήτρια έναντι αμοιβής. Σήμερα το μεσημέρι ο 53χρονος φορώντας κουκούλα και χειρουργική μάσκα, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο (8/10). Ο 53χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον περασμένο Απρίλιο φέρεται να άρχισε να βιάζει τη 12χρονη μέσα στο κατάστημα του απειλώντας την με όπλο. Μάλιστα την φωτογράφιζε, ενώ φέρεται να βιντεοσκοπούσε και τις αρρωστημένες πράξεις του. Στη συνέχεια κοινοποιούσε το εν λόγω υλικό με την ανήλικη , στο διαδίκτυο , όπου ψάρευε πελάτες και την εξωθούσε στην πορνεία.

Οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να πληρώσουν στον 53χρονο, από 50 έως 70 ευρώ για να συνευρεθούν ερωτικά με το κορίτσι. Οι συναντήσεις λάμβαναν χώρα κοντά στο μετρό των Σεπολίων και αν υπήρχε συμφωνία στο αντίτιμο, οι άνδρες βίαζαν το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους. Ανάμεσα τους και ο 42χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, μαζί με τον 53χρονο φερόμενο μαστροπό, ο οποίος φέρεται να αναγνωρίστηκε από την 12χρονη.

Συνολικά πάνω από 200 άτομα, όπως προέκυψε από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, είχαν επικοινωνήσει με τον 53χρονο, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης στο διαδίκτυο.

Τι ισχυρίστηκε 0 53χρονος

Μετά τις αποκαλύψεις και τη σύλληψή του ο 53χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και τα ρίχνει όλα στο ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη του έστειλε η ίδια τα ροζ βίντεο για να τον προσεγγίσει.

Σε βάρος του 53χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments