Αθλητισμός

“Πέφτει” ο Κρίστιανσεν, συνεχίζεται το “σαφάρι” για Ολυμπιακό

“Πέφτει” ο Κρίστιανσεν, συνεχίζεται το “σαφάρι” για Ολυμπιακό
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά το θέμα του προπονητή. Δεν είναι φαβορί ο Κρίστιανσεν, λένε στην Κύπρο. Τι ισχύει για Λουτσέσκου, Λεμονή και Τζούκιτς.

​Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό στο θέμα του προπονητή, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας. 

Πρόθεση της πειραϊκής ΠΑΕ είναι να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και για αυτό τον λόγο εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις τεχνικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση ενός νταμπλ και μίας καλής πορείας στην Ευρώπη. 

Χθες ο Τόμας Κρίστιανσεν κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και το όνομά του συζητήθηκε ιδιαίτερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στην οποία υποστηρίζουν πως είναι αουτσάιντερ και ένας από τους λόγους είναι το γεγονός πως έχει υποχρεώσεις μέχρι τις 24 Μαΐου στη Μεγαλόνησο. 

Πάντα στο τραπέζι παραμένει η περίπτωση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος κατάφερε από την ημέρα που ανέλαβε (για τρίτη φορά) τον Ολυμπιακό να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα υπήρχαν στα αποδυτήρια, ενώ γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία που έχει για τον σύλλογο η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. 

Στα υπ’ όψιν βρίσκεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου της Ξάνθης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα μετά από τρία χρόνια στον πάγκο της ακριτικής ομάδας και έχει δείξει τα δείγματα γραφής του. 

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του Αϊτόρ Καράνκα, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωσή του δεν αφορά τον Ολυμπιακό, αλλά τη Νότιγχαμ Φόρεστ που αναμένεται σε λίγο καιρό να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Από τους ισπανόφωνους, ο μοναδικός που παραμένει διαθέσιμος είναι ο Σέρβος Μίροσλαβ Τζούκιτς, του οποίου το συμβόλαιο στην Αραβία τελειώνει και είναι πολύ φίλος με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments