Αθλητισμός

Super League: Ο ΠΑΣ μαζί με την Κηφισιά στη Super League 2

Super League: Ο ΠΑΣ μαζί με την Κηφισιά στη Super League 2

Πηγή Φωτογραφίας: [369208] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOUTS / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Οριστικά στη Super League 2 θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η Κηφισιά, μετά την εντός έδρας ήττα της 3-2 από τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, με αποτέλεσμα Βόλος και Παναιτωλικός να μείνουν στην πρώτη κατηγορία.

Καταδικαστική ήταν η ήττα της Κηφισιάς 3-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Μ. Κρητικόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου (27/04). Οι Ηπειρώτες, που έχουν ήδη υποβιβαστεί στην Super League 2, κατακρεούργησαν τις ελπίδες της ομάδας των βορείων προαστίων και την τράβηξαν στην δεύτερη κατηγορία.

Αντίθετα, στη Super League θα συνεχίσουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι Βόλος και Παναιτωλικός, έπειτα από τις νίκες τους 1-0 επί του Πανσερραϊκού στο Πανθεσσαλικό και του Ατρόμητου στο Αγρίνιο, αντίστοιχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kifisia FC – ΠΑΕ Κηφισιά (@kifisiafc)

Την «τράβηξε» μαζί του

Τέλος στα όνειρα παραμονής της Κηφισιάς στην Super League έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες επικράτησαν 3-2 στην προτελευταία αγωνιστική των play outs στο «Μ. Κρητικόπουλος» της Καισαριανής και «τράβηξαν» μαζί τους τους Αθηναίους στην Super League 2.

Ο Νίνης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 26’ με τρομερό απ’ ευθείας φάουλ, όμως, στο 36’ ο Ροσέρο έφερε το ματς στα ίσια, έπειτα από όμορφο συνδυασμό με τους Λιάσο και Κόντε.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου, η Κηφισιά στάθηκε δύο φορές άτυχη, μια και ο Τετέι δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασίου, ο οποίος βρήκε ελάχιστα τη μπάλα και την έστειλε στο δοκάρι, ενώ στο 70’ ο επιθετικός των γηπεδούχων έπιασε νέο δυνατό σουτ, αλλά και πάλι η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάλιστα, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα «τιμώρησε» τους Αθηναίους όταν ο Τζίνο έκανε την μπαλιά στον Μπεγκάλα και αυτός με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους Ηπειρώτες. Η… απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 82’ με το εύστοχο πέναλτι του Οζέγκοβιτς, όμως, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ροσέρο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και… έριξε την Κηφισιά στην Super League 2.

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83’ Γιόβαντσιτς, Νίνης (46’ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (66’ Μίνα), Καραχάλιος (71’ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (66’ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (88’ Παμλίδης).

Η βαθμολογία των play outs της Super League

  1. Πανσερραϊκός 35
  2. Αστέρας Τρίπολης 35
  3. ΟΦΗ 35
  4. Ατρόμητος 34
  5. Παναιτωλικός 33
  6. Βόλος 32
  7. Κηφισιά 28
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 22

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments