Αθλητισμός

Έμεινε ο Τζέιμς με… προεδρική παρέμβαση!

Έμεινε ο Τζέιμς με… προεδρική παρέμβαση!
Ο Μάικ Τζέιμς έμεινε στην Αθήνα μετά από την παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και θα βρεθεί κανονικά στη φιέστα του Παναθηναϊκού Superfoods στο ΟΑΚΑ (21:00).

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στο Game 5 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης πρωταγωνίστησε σε ένα επικό βίντεο με τον Νικ Καλάθη και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε αυτό, ο ισχυρός άνδρας και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Superfoods προσπάθησαν να πείσουν τον Τζέιμς να μείνει στην Αθήνα για την φιέστα των νταμπλούχων Ελλάδας (21:00) και να μην ταξιδέψει για την Μύκονο το πρωί της Δευτέρας (12/6), αφήνοντας ουσιαστικά στην… άκρη τα εισιτήρια που είχε κλείσει με τους φίλους του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τζέιμς θα βρεθεί κανονικά στη «πράσινη» φιέστα ύστερα από την επέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Ο Αμερικανός γκαρντ θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει με τους συμπαίκτες του και τους φίλους του Παναθηναϊκού Superfoods την κατάκτηση του νταμπλ, προτού αποχωρήσει από την Αθήνα το πρωί της Τρίτης (13/6) για να ξεκουραστεί μετά από μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν στη Μύκονο μαζί με τους φίλους του.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments