Ελλάδα

Πυρκαγιά Ανω Πατήσια: Βρέθηκε νεκρή 40χρονη σε διαμέρισμα – Ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια

Πυρκαγιά Ανω Πατήσια: Βρέθηκε νεκρή 40χρονη σε διαμέρισμα – Ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια

Πηγή Φωτογραφίας: Reader.gr

Τραγωδία εκτυλίχτηκε τη νύχτα στα Ανω Πατήσια με γυναίκα περίπου 40 ετών να βρίσκει τον θάνατο από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Γυναίκα έχασε τη ζωή της από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Παρασκευή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Ανω Πατήσια, στη διασταύρωση των οδών Βρούτου και Θέμου Αννινου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, επάνω, και στο βίντεο, κάτω, του in.gr.

Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στη μάχη της κατάσβεσης

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα για το τραγικό περιστατικό. Αμέσως δόθηκε εντολή και 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα μετέβησαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.

Σε δώμα του 5ου ορόφου

Οι πρώτες πληροφορίες από τους ανθρώπους που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης έκαναν λόγο για πυρκαγιά σε δώμα του πέμπτου ορόφου, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα δύο ορόφων (μεζονέτα) που βρίσκεται στον 4ο με 5ο όροφο.

Στο φλεγόμενο διαμέρισμα εγκλωβίστηκε γυναίκα περίπου 40 ετών, η οποία ούρλιαζε και ζητούσε βοήθεια. Οι γονείς της, μάλιστα, είπαν ότι τους τηλεφώνησε και φώναζε πως καίγεται.

Δυστυχώς, κανείς δεν κατάφερε να τη σώσει και οι πυροσβέστες την εντόπισαν νεκρή κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης. Κάτοικοι είπαν ότι η πυροσβεστική καθυστέρησε να φτάσει γύρω στα 15 με 20 λεπτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments