Γυναίκα

Princess Diana: 20 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο – Οι εμφανίσεις της ακόμα διδάσκουν στυλ (pics)

Princess Diana: 20 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο – Οι εμφανίσεις της ακόμα διδάσκουν στυλ (pics)
Συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σαν σήμερα, 31 Αυγούστου του 1997, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα της Ουαλίας σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο τούνελ Pont de l’Alma του Παρισιού.

Ο θάνατος της Princess Diana, προκάλεσε παγκόσμια θλίψη, ενώ για πολλούς θαυμαστές της ανά τον κόσμο η απουσία της εξακολουθεί να είναι αισθητή.

Η επέτειος του θανάτου της δημοφιλούς πριγκίπισσας της Ουαλίας, συνοδεύεται, όπως είναι αναμενόμενο, από αφιερώματα και εκπομπές στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, παρότι καμιά επίσημη εκδήλωση δεν έχει προγραμματιστεί σήμερα για την μνήμη της. Οι γιοι της πριγκίπισσας, Ουίλιαμ και Χάρι τίμησαν χθες, παραμονή της επετείου, τη μνήμη της μητέρας τους, το έργο της οποίας θέλουν να συνεχίσουν.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών και σήμερα, 20 χρόνια μετά τον θάνατό της οι εμφανίσεις της δίνουν μαθήματα στυλ.

Η απαράμιλλη αίσθηση του στυλ που έδειχνε πως διαθέτει με κάθε look που υιοθετούσε ακολουθεί μέχρι και σήμερα τη φήμη της και πολλές είναι οι γυναίκες που προσπαθούν να την αντιγράψουν. Από το φαντασμαγορικό νυφικό με τα 25 μέτρα ουρά, δημιουργία του οίκου David and Elizabeth Emanuel, μέχρι το κόκκινο sexy Christian Lacroix φόρεμα που φόρεσε σε εμφάνισή της στο Παρίσι το 1995, λίγο πριν το διαζύγιό της.

Διαβάστε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Το φόρεμα με τις παπαρούνες και ο φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments