Γυναίκα

Knotting Robin Hood: Παραμυθένιες κάπες από την Πόπη Αναστούλη για να αντιμετωπίσουμε το κρύο του χειμώνα! (pics)

Knotting Robin Hood: Παραμυθένιες κάπες από την Πόπη Αναστούλη για να αντιμετωπίσουμε το κρύο του χειμώνα! (pics)
«Την κάπα τη φοράς και όταν κουραστείς ως περιπατητής, τη στρώνεις για να κοιμηθείς και εκεί… να ονειρευτείς…». To Pagenews.gr βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης “Knotting Robin Hood” της Πόπης Αναστούλη.

Της Έπη Τρίμη

Στην έκθεση της “Knotting Robin Hood” η αγαπημένη Πόπη Αναστούλη επίλεξε χειροποίητες κάπες, ένα ένδυμα προστασίας που αγαπήθηκε από πολλούς που έζησαν ή αναζήτησαν κρησφύγετο στο δάσος, εκεί όπου υπάρχει μια κοινή γλώσσα για όλους· “η γλώσσα των δέντρων”. Την κάπα όπως λέει η Πόπη χαρακτηριστικά τη φοράς και όταν κουραστείς ως περιπατητής, τη στρώνεις για να κοιμηθείς και εκεί… να ονειρευτείς!

Κομμάτι διαχρονικό, κομψό, ζεστό. Η κάπα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και μπορεί να συνδυαστεί μ’ όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Η κάπα είναι το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν. Την είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πάρα πολλούς Οίκους του εξωτερικού και πραγματικά κάνει τη διαφορά ακόμη και με το πιο απλό ντύσιμο. 

Μια κάπα συνδυάζεται υπέροχα με πολλά outfits φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, από τη δουλειά σας ως τη βόλτα σας. Ενδιαφέροντες συνδυασμοί;

1) πουκάμισο και παντελόνι σε ίσια γραμμή. 2) Με ένα στενό πουλόβερ σε ουδέτερη απόχρωση 4) Με ένα στενό φόρεμα και ψηλές μπότες 5) Με pencil φούστα 

To Pagenews.gr βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στα εγκαίνια της έκθεσης στην Τοποθεσία: «ΦΟΥΑΡ», Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου. Επρόκειτο για μία έκθεση που το Εικαστικό Ένδυμα πραγματικά εντυπωσίασε. Κάπες και δημιουργίες με έμπνευση από το Δάσος υλοποιημένες με μια απρόσμενη απλότητα κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα σχόλια του κοινού ήταν ενθουσιώδη.

Η Καλλιόπη Πόπη Αναστούλη, μάς είπε ότι έπαθε τενοντίτιδα από τους κόμπους της, αλλά τα κατάφερε! Υλοποίησε μια συλλογή μόνο με την χρήση ενός ψαλιδιού και τα χέρια της! Έχει χρυσά χεράκια αυτό το κορίτσι! 

Οι εν λόγω κάπες δημιουργήθηκαν με την τεχνική TISPOPIS, όπου με όραμα τη δική της συμμετοχή στο κομμάτι της βιωσιμότητας στο χώρο της μόδας, ανέπτυξε έναν τρόπο να δομεί και να δημιουργεί ενδύματα με πολύ ανθρώπινες διαδικασίες και αξιοσημείωτα χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης, βρέθηκαν Σχεδιαστές Μόδας, Εικαστικοί, Περιοδικά Τέχνης και Μόδας, Αρχιτέκτονες, Γραφίστες, Φωτογράφοι, Καλλιτέχνες, Περιβαλλοντολόγοι, φίλοι των τεχνών και φίλοι TISPOPIS.

Αξέχαστο θα μάς μείνει το περφόρμανς που πραγματοποιήθηκε στην έκθεση. Με ήχους από πουλιά, καταρράχτες και θρόισμα φύλλων, ξεκίνησε από την ομάδα ΑΑ, θεατρική ομάδα του Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος, ένα ολιγόλεπτο περφόρμανς, όπου οι ΑΑ βγήκαν στο Δάσος του Robin και με κατάνυξη, δημιούργησαν το φύλλωμα και τον κορμό ενός δέντρου κάνοντας κόμπους. Στη συνέχεια κρέμασαν τους κόμπους στο Δέντρο του Robin, προσκαλώντας μας να δέσουμε και εμείς εκεί, τα όνειρα μας…δίνοντας τους ρίζες και ζωή!

Η Πόπη Αναστούλη αναφέρει στη σελίδα της: «δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη Προϊόντων από το 2000, Λονδίνο, Δουβλίνο, Σκωτία, Βρυξέλλες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη! Σήμερα, με σημαντική κληρονομιά δράσεων, το TISPOPIS στοχεύει σε νέους δρόμους έμπνευσης, που να διακρίνονται για την αισθητική τους, να αγαπιούνται από τον κόσμο, να αποτελούν σύμβολα του σύγχρονου τρόπου ζωής και παράλληλα να αξιοποιούν αντικείμενα, πρώτες ύλες και λογής λογής υλικά με καινοτόμες τεχνικές»!

Μπράβο Πόπη, πάντα δημιουργική να μάς εκπλήττεις !

Επικοινωνία:  

– www.wakeupcut.com

– www.tispopis.gr

Πόπη Αναστούλη, [email protected]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments