Ελλάδα

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω

Δολοφόνος Δώρας Ζέμπερη: Μου έδωσαν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω
Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη. Ο δράστης ανέφερε σε συμπληρωματική κατάθεση ότι του έδωσαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την εφοριακό.

Στοιχεία-φωτιά έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Ο δολοφόνος της κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στον ανακριτή, ο οποίος τον κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία και ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ότι τον πλησίασαν δύο άτομα και τού είπαν ότι θέλουν να σκοτώσει την 32χρονη, λόγω της θέσης που είχε στην εφορία. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι ο ένας αποκαλούσε τον άλλο αφεντικό. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο υπόμνημά του ο δράστης, τα δύο άτομα τού έταξαν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα, ενώ τον είχαν προμηθεύσει με ναρκωτικά. Ο 58χρονος την παρακολουθούσε πάνω από δύο εβδομάδες μέσα από δύο φωτογραφίες που τού είχαν δώσει, ενώ τον είχαν προμηθεύσει και με το μαχαίρι του εγκλήματος. 

Οι δύο -κατά τα λε΄γομενα του δράστη- ηθικοί αυτουργοί είχαν πει στον 58χρονο ότι μόλις πάρει το κινητό και τα πράγματα της Δώρας, να πάει να τα πουλήσει σε καταστήματα στη Μενάνδρου για να φανεί ως ληστεία. 

"Ήθελαν να τη βγάλουν από τη μέση λόγω της ιδιότητάς της" φέρεται να υποστηρίζει ο δράστης Μανώλης Σοροπίδης σε άλλο σημείο του υπομνήματος.

«Δεν ξέρω αν αυτά που υποστηρίζει ισχύουν«, τόνισε ο δικηγόρος. Ο οποίος αποκάλυψε μια ακόμη σημαντική πτυχή. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Μανώλης Σοροπίδης «αυτοί», εννοώντας φυσικά τους ηθικούς αυτουργούς, του έδωσαν εντολή να πουλήσει το κινητό της αμέσως για ανταλλακτικά. Το οποίο να υπενθυμίσουμε πως τελικά πούλησε σε κατάστημα στα πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Αποστόλης Λύτρας είπε ότι έρχονται νέα στοιχεία και εξελίξεις. «Θα δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Δε αρνείται ότι ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα, αλλά αναφέρει ότι υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί», σημείωσε.

Ο Α. Λύτρας, μεταφέροντας τα όσα υποστηρίζει ο δράστης, τόνισε: "Λέει ότι οι ίδιοι τον παρακολουθούσαν. Λέει επίσης ότι φοβάται για την ζωή του από αυτούς τους ανθρώπους στη φυλακή. Αναφέρει σε ποιο σημείο έκαψε την τσάντα. Αναφέρει ότι αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικά το αφεντικό… Κι αφήνει και κάποιο υπονοούμενο που δεν θα ήθελα να πω παραπάνω λεπτομέρειες επειδή η ανάκριση είναι σε εξέλιξη, αλλά αναφέρει ότι τον συναντούσε στην Λουκάρεως, στο Εφετείο και στην Ευελπίδων. Ότι έπαιρνε εντολές από αυτούς για το τι πρόκειται να κάνει, οι οποίοι τον προμήθευαν ναρκωτικά συγκεκριμένα".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments