Μedia

Mega: Έκτακτο δελτίο από το Μεγάλο Κανάλι (vid)

Mega: Έκτακτο δελτίο από το Μεγάλο Κανάλι (vid)
Ακριβώς στις 14:00 βγήκε το έκτακτο δελτίο του Mega με τους εργαζομένους να δίνουν μία ύστατη προσπάθεια για την επαναλειτουργία του σταθμού μετά την απόφαση του ΔΣ να μην συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η Ειρήνη Ανδρουλάκη και ο Θανάσης Αυγερινός στο στούντιο του Mega υπενθύμισαν τα όσα έχουν προσφέρει οι εργαζόμενοι στον τομέα της ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας κ.λπ.

"Το Mega για τους περισσότερους από εμάς είναι ένα δεύτερο σπίτι" είπε η Ειρήνη Ανδρουλάκη ενώ αναμένεται να βγει και δεύτερο έκτακτο δελτίο  όταν λήξει η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων για τις τηλεοπτικές άδειες

Κατά το πρώτο έκτακτο δελτίο του MEGA "έπαιξε" ξανά η ανακοίνωση των 420 εργαζομένων του καναλιού.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων

Ανακοίνωση στην οποία κάνουν λόγο για εξαπάτησή τους, εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega από το βράδυ της Τετάρτης και λίγο μετά τη γνωστοποίηση των δραματικών εξελίξεων, που θέλουν τον τηλεοπτικό σταθμό να οδηγείται σε "ξαφνικό θάνατο" μετά από 28 χρόνια λειτουργίας.

"Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του Mega. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και δύο χρόνια το κανάλι, προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται, ότι εξαπατήθηκαν. Στα ταμεία των τραπεζών σωρεύτηκαν 50 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού, αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Το Mega οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο. Οι μέτοχοι του Mega και η κυβέρνηση οφείλουν, να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments