Αυτοκίνητο

Αudi A6 Avant 2019: Αλλαγή αισθητικής

Αudi A6 Avant 2019: Αλλαγή αισθητικής
Με την υπογραφή του Mark Lichte η Audi επαναπροσδιορίζει το σχεδιαστικό της ύφος, δίνοντας πιο κομψό στυλ και παίρνει πρωτοβουλίες για τεχνολογικές καινοτομίες.

​Η Audi είχε παρουσιάσει το Prologue Avant Concept στην έκθεση της Γενεύης το 2015, ως μία πρόγευση από την νέα γενιά του Audi A6 Avant το οποίο και αναμένεται αμέσως την έλευση της τετράθυρης εκδοχής του το 2018.

Μέχρι τότε η Audi θα έχει επίσης παρουσιάσει το νέο Α8 το οποίο έχει ήδη πάρει «εισιτήριο» για το 2017 Α7 με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το τεχνολογικό παλμαρέ του Α6 μιας και η νέα ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας, έχει υποσχεθεί πολλούς νεολογισμούς τόσο σε επίπεδο αρχιτεκτονικής και μηχανικών μερών όσο και από πλευράς έξυπνων συστημάτων που θα του εξασφαλίζουν τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης, ενισχύοντας παράλληλα και την προσφερόμενη ασφάλεια.

Επίσης, τόσο το Α8 όσο και το A6 -τετράθυρο ή Avant- αλλά και το Α7 Sportback που θα παρεμβληθεί μεταξύ των δύο παραπάνω αφίξεων, θα ενσωματώσουν τον νέο αισθητικό κώδικα της Audi ο οποίος –πλέον- φέρει την υπογραφή του Mark Lichte.

Ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της Audi έχει δώσει ήδη το σχεδιαστικό του στίγμα για το τι προτίθεται να κάνει μέσω των πρωτότυπων Prologue, απ’ όπου προκύπτει ότι προκρίνει μια διαφορετική αισθητική πολιτική για την Audi που επιβάλλει μια μεγαλύτερη διαφοροποίηση μεταξύ των διαφορετικών μοντέλων της γκάμας.

Πέρα από ζητήματα αισθητικής και σε ό,τι αφορά ειδικά το A6 Avant, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αύξηση των διαστάσεών του ενώ εξίσου δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο περιορισμός του βάρους του ως απόρροια της αξιοποίησης μιας νέας αρχιτεκτονικής.

Την νέα αρχιτεκτονική θα πλαισιώσει μια σειρά από υπετροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από το γνώριμο οπλοστάσιο της Audi ενώ την γκάμα αναμένεται να συμπληρώσει μια plug-in υβριδική έκδοση καθώς και μια πανίσχυρη έκδοση επιδόσεων η οποία θα αξιοποιήσει την ίδια τεχνολογία e-turbo με το SQ7.

Επίσης την γκάμα θα συμπληρώσει και μια πιο περιπετειώδης έκδοση με τα γνώριμα διακριτικά Allroad, αυξημένη απόσταση από το έδαφος, de facto τετρακίνηση και με το απαραίτητο πλεόνασμα προστατευτικών η οποία έχει επίσης ήδη δώσει το στίγμα της μέσω του Prologue Allroad Concept που αποκαλύφθηκε το 2015 στην έκθεση της Σαγκάης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments