Video

Σώζων Παλαίστρος Χάρος – Εύη Σαλταφερίδου: Τσακωμός μεγατόνων στο Surviror (vid)

Σώζων Παλαίστρος Χάρος – Εύη Σαλταφερίδου: Τσακωμός μεγατόνων στο Surviror (vid)
Οι δύο νέοι παίκτες των Διασήμων, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Εύη Σαλταφερίδου έβγαλαν... μαχαίρια.

Πριν καλά καλά καταλάβουν ότι βρίσκονται και διαγωνίζονται στο Survivor, η Εύη Σαλταφερίδου και ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος φαγώνονται μεταξύ τους.

Η Εύη έμαθε πως ο συμπαίκτης της μιλάει για αυτήν πίσω από την πλάτη της και ακολούθησε ένας καυγάς μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η ίδια εξήγησε στην κάμερα τον λόγο που δεν κρατήθηκε και ξέσπασε προς τον παίκτη: 

«Χωρίς να καταλάβω το λόγο ακριβώς μιλάει από πίσω για μένα. Τον έπιασα και του είπα ότι θα ήθελα, αν άλλη φορά έχει κάποιο πρόβλημα να έρθει να μου το πει. Μου είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο, ξέρω ότι έχει μιλήσει για μένα. Αυτά γίνονται κυρίως όταν είμαστε μόνοι μας. Θα μου μιλήσει απότομα όταν είμαστε μόνοι μας. Όταν είναι τα άλλα παιδιά μαζί δεν μιλάει έτσι. Δεν ήρθα στο Survivor γι’ αυτό το πράγμα, δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με αυτό. 39 χρονών άνθρωπος είναι, είμαι 28. Αν θέλει να ασχολείται με αυτά, δικαίωμά του είναι. Εγώ δεν θέλω να δώσω έκταση», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Σαλταφερίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί ακύρωσε την εμφάνιση της στην Ντορέττα ΠαπαδημητρίουSurvivor 2: Κατέρρευσε η Εύη Σαλταφερίδου (vid)Survivor: Στα "μαχαίρια" οι Μαχητές, σταμάτησαν τον καβγά οι Διάσημοι (vid)Σώζων Παλαίστρος Χάρος: Η τραγική ιστορία του νέου παίκτη του Survivor από τον σεισμό του 1999

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments