Αθλητισμός

Κροτίδες στον Γλύκο και ντου των οπαδών!

Κροτίδες στον Γλύκο και ντου των οπαδών!
Ο Αρετόπουλος που δεν είδε και δεν έγραψε τίποτα από το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Διαιτητής – καμικάζι στο “Γ.Καραϊσκάκης” και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος “ξυπνά” τουλάχιστον δυσάρεστες αναμνήσεις στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ…

Με κορυφαίο τον Φακούντο Περέιρα, στις 3 Δεκμεβρίου του 2014, ο ΠΑΟΚ “έφυγε” με το 2-1 από το “Γ.Καραϊσκάκης” με διαιτητή τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο. Παρά τη νίκη τους, όμως, οι “ασπρόμαυροι” αποχώρησαν από το γήπεδο με έντονα παράπονα καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού, μόλις έκαναν την εμφάνιση τους, οι Γλύκος και Ιτάνζ δεν σταμάτησαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο κροτίδες, φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Μάλιστα, ένα από αυτά πέτυχε τον Παναγιώτη Γλύκο που σωριάστηκε στο έδαφος. Μετά το συμβάν, ο Ζήσης Βρύζας κάλεσε την ομάδα να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, την ώρα που οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με τα μεγάφωνα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά, οι “ασπρόμαυροι” έφυγαν από την θύρα 7 και συνέχισαν την προθέρμανσή τους στην άλλη πλευρά του γηπέδου προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να αρχίσει το ματς.

Όταν δε τελείωσε και ο ΠΑΟΚ αποχώρησε με το “τρίποντο” αγκαλιά, οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπούκαραν στο γήπεδο. Φυσικά, ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έγραψε το παραμικρό στο φύλλο αγώνος για τα όσα συνέβησαν στο “Γ.Καραϊσκάκης”, πριν αλλά και μετά το ντέρμπι.

Για την ακρίβεια, δεν σημείωσε τίποτα για τον τραυματισμό του Παναγιώτη Γλύκου κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και το μοναδικό που έγραψε είναι πως υπήρξε διακοπή λίγων λεπτών από ρίψη κροτίδων και φωτοβολίδων και στη συνέχεια και μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων διεξήχθη ομαλά το ζέσταμα.

Όπως -επίσης- δεν έκανε καμία αναφορά για την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του αγώνα, αλλά ούτε και για την επίθεση στον Φακούντο Περέιρα, με τους Πειραιώτες να αποφεύγουν κάθε πιθανή τιμωρία…

πηγή: paok24.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments