Πολιτισμός

Ο Ian McEwan έρχεται στην Αθήνα

Ο Ian McEwan έρχεται στην Αθήνα
Ο πολυβραβευμένος Βρετανός συγγραφέας Ίαν Μακ Γιούαν επισκέπτεται Αθήνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στις 12:00 μ., ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα υποδεχθεί τον δημοφιλή συγγραφέα Ian McEwan στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. 

Την ίδια ημέρα στις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής (αίθουσα Δ. Μητρόπουλος), ο Ian MacEwan θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Χάρη Βλαβιανό για την τέχνη της μυθοπλασίας και τους τρόπους με τους οποίους ένας μυθιστοριογράφος «επινοεί τον εαυτό του» κατά τη διαδικασία της συγγραφής του έργου του. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. 

Την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 19:00, ο Ian MacEwan θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο Public της πλατείας Συντάγματος, για να συναντήσει το κοινό του και να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του.

Η επίσκεψη του Ian MacEwan στην Ελλάδα πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και των Εκδόσεων Πατάκη, με την υποστήριξη του British Council στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ τα βιβλία που σας προτείνει το www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments