Διεθνή

H πιπεράτη ταινία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

H πιπεράτη ταινία για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Σ' ένα μεγάλο τμήμα της πρώτης ταινίας περιγράφεται ο ρόλος που διαδραμάτισε στη διοργάνωση αυτών των ερωτικών πάρτι ο επιχειρηματίας Τζανπάολο Ταραντίνι.

Η πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία σε δύο μέρη με θέμα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και την υπογραφή του Πάολο Σορεντίνο προβάλλεται από χθες Τρίτη στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ιταλίας, και είναι το παρακμιακό πορτρέτο ενός κόσμου της εξουσίας με εμμονή στο σεξ και τα ναρκωτικά.

Η ταινία περιγράφει με την ιδιαίτερη αισθητική του σκηνοθέτη της «Τέλειας Ομορφιάς» τον αμοραλισμό και τον αριβισμό του τμήματος εκείνου της ιταλικής κοινωνίας που ονειρεύεται να συμμετάσχει στις περιβόητες βραδιές «μπούνγκα-μπούνγκα» που οργάνωνε ο ιταλός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος διετέλεσε τρεις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας.

Η δεύτερη πτυχή του «Loro» (Αυτοί) θα βγει στις ιταλικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 10 Μαΐου. Επικεντρωμένη στα έτη 2006-2011, ακριβώς την εποχή αυτών των θρυλικών πάρτι που προηγήθηκαν της πτώσης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η ταινία περιγράφει κυρίως την εποχή και λιγότερο το πρόσωπο και και τις σεξουαλικές και δικαστικές περιπέτειές του.

Το σεξ, τα ναρκωτικά και η πορνεία μοιάζει να είχαν γίνει μαζική κουλτούρα και το απαραίτητο διαβατήριο για να φθάσει κανείς στα σαλόνια της εξουσίας και του χρήματος.

Σ’ ένα μεγάλο τμήμα της πρώτης ταινίας περιγράφεται ο ρόλος που διαδραμάτισε στη διοργάνωση αυτών των ερωτικών πάρτι ο επιχειρηματίας Τζανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος είναι σήμερα κρατούμενος για εμπόριο ναρκωτικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Δυναμική επιστροφή με νέο…λίφτινγκ (pics & vid)

Μπερλουσκόνι: Προτείνει παράλληλο νόμισμα για την Ιταλία

Ο Μπερλουσκόνι γίνεται 80

Ιταλία: Ο Μπερλουσκόνι κάνει comeback (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments