Πολιτική

Novartis: Δέκα κάλπες την Παρασκευή στη Βουλή για το κλείσιμο της υπόθεσης

Novartis: Δέκα κάλπες την Παρασκευή στη Βουλή για το κλείσιμο της υπόθεσης
H Νέα Δημοκρατία είχε αντιδράσει την πρώτη φορά που στήθηκαν 10 κάλπες όταν η Βουλή συνεδρίασε προκειμένου να συσταθεί η προανακριτική επιτροπή.

Δέκα κάλπες θα στηθούν εκ νέου την Παρασκευή στη Βουλή για το κλείσιμο της υπόθεσης Novartis. Ο πρόεδρος της Βουλής ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα επικαλέστηκε λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και προκειμένου να μην υπάρξουν ενστάσεις ακυρότητας της. 

Μάλιστα, ο Νίκος Βούτσης φέρεται να επικαλέστηκε και την σχετική εισήγηση των υπηρεσιών της Βουλής για το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νέα Δημοκρατία είχε αντιδράσει την πρώτη φορά που στήθηκαν 10 κάλπες όταν η Βουλή συνεδρίασε προκειμένου να συσταθεί η προανακριτική επιτροπή.

Έτσι, αναμένεται πως και τώρα θα έχει την ίδια αρνητική στάση στο θέμα καθώς όπως επισημαίνουν βουλευτές η Βουλή αυτή τη φορά δεν θα αποφασίσει για την άσκηση δίωξης σε πολιτικά πρόσωπα αλλά οι βουλευτές θα ψηφίσουν για το αν η Βουλή έχει αρμοδιότητα ή όχι να ελέγξει την υπόθεση. 

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για ένα δεύτερο επικοινωνιακό σόου από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να νεκραναστηθεί η υπόθεση Novartis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπόθεση Novartis: Στη δημοσιότητα η ογκωδέστατη δικογραφία (pdf)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments