Πολιτική

Βουλή: 10 κάλπες στην Προανακριτική για τη Novartis

Βουλή: 10 κάλπες στην Προανακριτική για τη Novartis
Την Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων η οριστικοποίηση όλων των λεπτομερειών. Πυρετός συσκέψεων στη Βουλή για την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση Novartis και στο Κοινοβούλιο επικρατεί πυρετός συσκέψεων και η οριστικοποίηση όλων των λεπτομερειών παραπέμπεται στην αυριανή Διάσκεψη των Προέδρων. 

Για τη διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας προκρίνονται οι 10 κάλπες, μια για κάθε πολιτικό πρόσωπο κατά του οποίου στρέφεται η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, με το ερώτημα της παραπομπής ή μη σε Προανακριτική χωρίς αναφορά σε πιθανά αδικήματα, προς την εθνική αντιπροσωπεία τα μέλη της οποίας θα απαντήσουν "Ναι", "Όχι" ή "Παρών". 

Εάν τελικώς ακολουθηθεί αυτή η διαδικασία αντί εκείνης της μιας κάλπης, η μυστική ψηφοφορία αποκτά αυξημένο ενδιαφέρον, αφού τα αποτελέσματα πιθανόν να διαφέρουν από πρόσωπο σε πρόσωπο, ακόμη και να κρύβουν εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι τα ονόματα που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι οι Αντώνης Σαμαράς, Παναγιώτης Πικραμένος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Άδωνις Γεωργιάδης, Ιωάννης Στουρνάρας, Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Κουτρουμάνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments