Υγεία

Κοιμάσαι αρκετά όμως νιώθεις συνεχώς κουρασμένη;

Κοιμάσαι αρκετά όμως νιώθεις συνεχώς κουρασμένη;
Ένα 8ωρο ύπνου καθημερινά, θεωρείται η ιδανική διάρκεια για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Εάν ωστόσο παρά τον επαρκή ύπνο, νιώθεις συνεχώς κουρασμένη μάλλον η απάντηση βρίσκεται στο ψυγείο και όχι στο κρεβάτι σου.

Κάποιοι λένε πως 8 ώρες ύπνου καθημερινά είναι το ιδανικό για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή. Άλλοι πάλι λένε πως όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο περισσότερο νυστάζεις. 

Ωστόσο, μήπως ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που όσο νωρίς και να κοιμηθείς το βράδυ, πάντα το επόμενο πρωί δεν έχεις κουράγιο να σηκωθείς για να πας στο γραφείο; Δυστυχώς, δεν είμαστε πλέον στο σχολείο που θα βρίσκαμε μια δικαιολογία ή θα παίρναμε 1-2 απουσίες τις πρώτες ώρες και θα καλύπταμε τον αναγκαίο ύπνο. Για να μην ανυπομονείς λοιπόν για την στιγμή που θα επιστρέψεις στο σπίτι και θα ξανακοιμηθείς, μάλλον η λύση βρίσκεται αλλού. 

Το αίσθημα της κούρασης είναι ένα από τα πιο έντονα συμπτώματα της αφυδάτωσης. Δοκίμασε, λοιπόν, να έχεις συνεχώς στο πλάι σου (γραφείο, κρεβάτι, αυτοκίνητο, τσάντα) ένα μπουκαλάκι νερό και θα δεις πολύ σύντομα τη διαφορά στον ύπνο σου.

Να θυμάσαι, επίσης, πως για κάθε κούπα καφέ που πίνεις, πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 2 ποτήρια νερό. Μόνο έτσι θα μειώσεις τα ποσοστά της αφυδάτωσης στον οργανισμό σου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments