Ζώδια

Άντρας: Πώς θα σε αγαπήσει;

Άντρας: Πώς θα σε αγαπήσει;
Πώς θα σου δείξει την αγάπη του ένας άντρας; Πώς θα κάνει την πρώτη κίνηση; Θα είναι τολμηρός; Θα σου φερθεί με γλύκα και θα φανεί από την πρώτη στιγμή ότι είναι ερωτευμένος; Πώς θα ξέρεις αν η προσέγγιση που σου κάνει είναι σοβαρή, ή αν είναι ένα παιχνίδι μόνο; Ο άντρας, με βάση το ζώδιό του, έχει τελείως άλλη συμπεριφορά στο θέμα της κατάκτησης, του ερωτικού παιχνιδιού και της αγάπης! Πάμε λοιπόν να μάθουμε τα μυστικά του!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι από τη φύση του κατακτητής, αλλά είναι και πάρα πολύ ευγενής! Θα σε τρελάνει με το πόσο ωραία θα σου φερθεί και θα σου μιλήσει! . Είναι από τα πιο ερωτικά ζώδια . Αν είσαι η γυναίκα που του κινεί το ενδιαφέρον και έχεις τις αντίστοιχες σπουδαίες προδιαγραφές, δηλαδή τον θέλεις κι εσύ, απλά, είναι πολύ πιθανό να κάνετε ένα απίθανο ζευγάρι από την πρώτη ματιά! . Αν πάλι δεν συμβεί αυτό, ο Ζυγός θα επιμείνει. Παρόλο που δεν του αρέσει να πολεμάει, για την αγάπη τα δίνει όλα!. Ακόμα και στην περίπτωση που εγκαταλείπει, γιατί δεν φαίνεται να πετυχαίνει τίποτα, πάντα υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει, αν το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει το ξανασκεφτεί!

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μετρούν αμέτρητες επιτυχίες στο παιχνίδι της γοητείας, και γι’ αυτό δεν του αρέσει καθόλου μα καθόλου η ιδέα μιας απόρριψης ερωτικά. Αν τον θέλεις, πρέπει να το ξέρει! Γιατί αν δεν βρίσκει ανταπόκριση, μπορεί να γίνει επίμονος, αλλά στην ουσία χάνει το ενδιαφέρον του. Συνεχίζει μόνο από εγωισμό. Το βέβαιο είναι ότι, αν εγκαταλείψει τον ερωτικό αγώνα, το πρόσωπο που είχε τραβήξει τόσο πολύ το ενδιαφέρον του, θα πληρώσει με κάποιον τρόπο το ότι τον αρνήθηκε. Και σε περίπτωση που μετανιώσει και επιστρέψει, θα πρέπει να ξέρει ότι θα έχει συνέπειες. Ο Σκορπιός δεν ξεχνάει ποτέ…

 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι μαθημένος να τον θέλουν, είναι περιζήτητος ερωτικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν καταβάλει και μεγάλη προσπάθεια, για να αποκτήσει μια γυναίκα που θα του τραβήξει την προσοχή. Αν πάλι εσύ είσαι δύσκολη, θα κάνει την προσπάθεια να σε κατακτήσει, και μάλιστα πολύ φλογερά, αλλά θα αποσυρθεί εύκολα. Ο Τοξότης δεν πάει να αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι μέσα από τις ερωτικές του επιτυχίες, που άλλωστε του έρχονται εύκολα. Γι’ αυτό το ερωτικό του ενδιαφέρον, συνήθως, έχει μικρή διάρκεια. Φαντάσου να πέσει και σε δυσκολίες…Εύκολα αποσύρεται και πάει παρακάτω!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην πολιορκία για την αγάπη ο Αιγόκερως συνήθως ακολουθεί μια μετρημένη στάση. Κυνηγάει, αλλά κυνηγάει οργανωμένα. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη . Είναι σταθερός στον στόχο του, γιατί πρώτα αγαπάει και μετά κυνηγάει, και δεν πτοείται εύκολα από μια αρχική έλλειψη ενδιαφέροντος από εσένα.. Ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρεις θα σε κυκλώσει έντονα αλλά αρκετά επιδέξια, ώστε να μη δώσει την εντύπωση ότι πεθαίνει, να μην εκτεθεί. Όταν κρίνει ότι δεν υπάρχει ελπίδα, θα αποσυρθεί με αξιοπρέπεια και θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Παρόλα αυτά, μπορεί η απόρριψη να τον έχει ενοχλήσει αρκετά και αν υποτεθεί ότι το σκέφτεσαι και τελικά ενδίδεις, μπορεί αυτός να σου φερθεί σκληρά!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος μάχεται, τρόπος του λέγειν, για τη γυναίκα που του κινεί το ενδιαφέρον με πολύ χαλαρό τρόπο. Δεν θέλει να εκτεθεί, δεν θέλει να δεχτεί αντίρρηση και απόρριψη. Γι’ αυτό φαίνεται λίγο απόμακρος. Εννοείται ότι αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ, ώστε να γίνει πιο τολμηρός, πιθανόν να μείνεις για πάντα με την αμφιβολία αν πράγματι σε ήθελε! Ή αν όλα ήταν ένα φιλικό πλησίασμα, που εσύ το παρεξήγησες! Βέβαια οι Υδροχόοι είναι τύποι που αρέσουν σε πολλές γυναίκες, είναι πολύ γοητευτικοί, και είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσεις που δεν ανταποκρίθηκες. Θα μπορέσεις να τον διεκδικήσεις σε τέτοια περίπτωση, γιατί επιστρέφει εύκολα σε παλιά του αγάπη.

 ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν κυνηγάει πολύ, γιατί ντρέπεται, αλλά τον κυνηγούν πολύ! Σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για σένα, θα κινείται γύρω σου, πραγματικά σαν το ψάρι! Θα είναι παντού, θα σε ακολουθεί, αλλά δεν θα κάνει ποτέ την πρώτη κίνηση. Περιμένει από εσένα να δείξεις ενδιαφέρον. Αν δεν τον δεχτείς αρχικά; Πληγώνεται πολύ και βαθιά. Με τον έρωτα έχει περίεργη σχέση, αγαπάει με πάθος . Αλλά θα μπορέσει να το ξεπεράσει. Αν αργότερα εσύ εκδηλώσεις ενδιαφέρον, θα ανταποκριθεί οπωσδήποτε, ακόμα και αν είναι σε άλλη σχέση!

πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments