Αθλητισμός

Καυτά τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια με Ουζουνίδη: Η «κλοπή» από Ολυμπιακό και μία επιστροφή-βόμβα!

Καυτά τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια με Ουζουνίδη: Η «κλοπή» από Ολυμπιακό και μία επιστροφή-βόμβα!
Πού θα "στοχεύσει" ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση της ομάδας και πού κολλάνε οι Ερυθρόλευκοι στα μεταγραφικά πλάνα που κάνουν στο Τριφύλλι; Μόνο εδώ!

Τέσσερις ώρες κράτησε η χθεσινή συνάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με την κουβέντα όπως είναι λογικό να φτάνει σε κάποια φάση και στα μεταγραφικά.

Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα έχει αρκετές καλές μονάδες, ενώ για συγκεκριμένους παίκτες τόνισε πως θέλει να τους τσεκάρει από κοντά μέχρι το Γενάρη.

Από εκεί και πέρα, ο 48χρονος κόουτς επιθυμεί δεδομένα την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα με παραστάσεις για βασικό αντί του Στιλ.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι υπόλοιπες εισηγήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Έλληνας τεχνικός να κοιτάξει να “ψωνίσει” από τον Πανιώνιο, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικές περιπτώσεις παικτών, κάποιες εκ των οποίων αναδείχθηκαν από τον ίδιο.

Μάλιστα, οι Πράσινοι στη χθεσινή συνάντηση με τον 48χρονο κόουτς τού έκαναν από μόνοι τους κουβέντα για δύο παίκτες από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο πρώτος είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος κάνει φοβερή σεζόν φέτος και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον έχει “καπαρώσει” ήδη ο Ολυμπιακός.

Προφανώς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θέλουν να μπουν “σφήνα” και να “κλέψουν” τον παίκτη από τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Πάντως, ο Ιρανός φορ αρέσει πολύ και στον Έλληνα τεχνικό, όπως αποκάλυψε χθες στο SportDog ο γνωστός ρεπόρτερ Πανωνίου, Μάκης Διόγος.

Παράλληλα, οι Πράσινοι αναφέρθηκαν και στον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος επίσης φέρεται να είναι “κλεισμένος” από τον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ζήτησαν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μεσολαβήσει και να προσπαθήσει να πείσει τον Έλληνα στόπερ να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Κι αυτή, πάντως, είναι δύσκολη περίπτωση από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι έχουν προχωρήσει τις επαφές με τον Πανιώνιο, ωστόσο στον Παναθηναϊκό ποντάρουν στον Έλληνα προπονητή, ο οποίος είχε σα παιδί του τον νεαρό στόπερ και ήταν αυτός που τον πίστεψε στην Πλατεία.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments