Παιδί

Παρεμβάσεις σε εννέα παιδικές χαρές του Δήμου Περιστερίου

Παρεμβάσεις σε εννέα παιδικές χαρές του Δήμου Περιστερίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το έργο χρηματοδοτείται για ποσό 450.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Παρεμβάσεις σε εννέα παιδικές χαρές του δήμου Περιστερίου για την πιστοποίηση της καταλληλότητας τους, προϋπολογισμού 703.000 ευρώ, δρομολόγησαν με την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης. 

Το έργο χρηματοδοτείται για ποσό 450.000 ευρώ από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής, ενώ το υπόλοιπο, όπως και τη χρηματοδότηση, τη δημοπράτηση και την εκτέλεση, αναλαμβάνει ο δήμος Περιστερίου.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν ώστε οι παιδικές χαρές να πληρούν τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας για τη δυνατότητα πιστοποίησης της καταλληλότητας τους και χορήγησης της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας, σύμφωνα µε τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της κείμενης νομοθεσίας.