Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου “DELETE”, στο θέατρο Underground

Παρουσίαση του βιβλίου “DELETE”, στο θέατρο Underground

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το βιβλίο αφορά σε θεατρικά μονόπρακτα των Βάνας Πεφάνη και Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη.

Παρουσίαση του βιβλίου “Delete”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στις 18.30, στο θέατρο Underground (Κοράη 4, Πλατεία Κοραή). 

Το βιβλίο αφορά σε θεατρικά μονόπρακτα των Βάνας Πεφάνη και Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη, υπό τον κοινό τίτλο “Delete”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Μηνάς Βιντιάδης (δημοσιογράφος-συγγραφέας), Κοραής Δαμάτης (σκηνοθέτης) και Αναστάσης Πινακουλάκης (κριτικός θεάτρου). Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί της παράστασης “Delete-Διαγραφή”.

Αποτέλεσμα εικόνας για delete βιβλίοΑποτέλεσμα εικόνας για delete βιβλίο

Την ημέρα της παρουσίασης από τις 18:00 έως τις 21:00 οι θεατές που ενδιαφέρονται να δουν την παράσταση “DELETE – ΔΙΑΓΡΑΦΗ” θα μπορούν να προμηθευτούν σε ειδική προσφορά εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 7 ευρώ για τις Παρασκευές 23 και 30 Δεκεμβρίου.