Παιδί

Viral: Παιδί στην Κίνα γεννήθηκε 7 κιλά. Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου

Viral: Παιδί στην Κίνα γεννήθηκε 7 κιλά. Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου
Ο "Kang Kang", όπως τον... ονόμασε κιόλας ο πατέρας του, γεννήθηκε με βάρος 6,7 κιλά και ύψος 58 εκατοστών. Δείτε φωτογραφίες του.

Ένα από τα μεγαλύτερα σε ύψος και βάρος μωρά της χώρας, έφερε στον κόσμο στις 6 Μαρτίου, μία γυναίκα στην επαρχία Shaanxi της Κίνας.

Το υγιέστατο αγοράκι γεννήθηκε 6,7 κιλά και ύψος 58 εκατοστά. Μάλιστα, οι γιατροί που το είδαν αναφέρουν πως αυτοί οι αριθμοί είναι σχεδόν διπλάσιοι από τον μέσο όρο στην Κίνα και αποκαλούν “μικρό γίγαντα” το μωρό, που μόνο με… νεογνό δεν μοιάζει.

Ο ευτυχής πατέρας του μωρού μιλώντας σε τοπικά μέσα, ανέφερε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που γεννήθηκε ένα τόσο δυνατό μωρό και αποκάλυψε πως του έχει δώσει ήδη το παρατσούκλι “Kang Kang” το οποίο στα κινέζικα σημαίνει «υγιής».

Όσο για το λόγο που γεννήθηκε τόσο μεγαλόσωμο; Η μητέρα του, που είναι 35 χρονών, λέει πως εκείνη είναι η αιτία, καθώς ταλαιπωρείται από διαβήτη με αποτέλεσμα το παιδί να γεννηθεί τόσο μεγάλο. Πάντως, οι δύο γονείς είχαν ενημερωθεί από πριν πως το μωρό τους θα είναι μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως θα αγγίζει τα 7 κιλά.

Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του κόσμου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments