Πολιτική

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Βολές κατά Μουζάλα – Τόσκα, αιχμές κατά Μαξίμου

Καραγιαννίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Βολές κατά Μουζάλα – Τόσκα,  αιχμές κατά Μαξίμου
Εχει ευθύνες ο Μουζάλας για το μεταναστευτικό, ο Τόσκας πρέπει να αλλάξει κουλτούρα, λείπει ο στρατηγικός σχεδιασμός στο μεταναστευτικό. Σκληρή κριτική ασκεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος των 53+ του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Καρφιά κατά του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αλλά και στο Μαξίμου για το μεταναστευτικό/προσφυγικό ρίχνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Καραγιαννίδης. 

«Το μεταναστευτικό, παρά το σημαντικό έργο αρχικά, δεν πάει καλά. Έχουμε συνεχώς προβλήματα, που κάποτε πλήττουν και τον πυρήνα της Αριστεράς. Υπάρχουν, προφανώς ευθύνες υπουργών, γιατί τα υπουργεία δεν διοικούνται με αυτόματο πιλότο” δήλωσε στην Αυγή ο βουλευτής Δράμας.

 Ο Χρ. Καραγιαννίδης ,που είναι μέλος των +53, ξεκαθαρίζει επίσης πως “αυτές οι κριτικές, γίνονται διατασικά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ”. Ενώ αφήνει αιχμές και κατά του Μαξίμου καθώς διαπιστώνει έλλειψη στρατηγικής: “Θα πρέπει από αύριο να βρούμε έναν στρατηγικό σχεδιασμό», αναφέρει με νόημα ο βουλευτής.

Μόλις χθες ο Χρ. Καραγιαννίδης, άσκησε δημόσια κριτική στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, χαρακτηρίζοντας την εκκένωση των δύο κτιρίων που τελούσαν υπό κατάληψη ως αδικαιολόγητη.

 Σήμερα επανέρχεται με πιο δριμεία κριτική κατά του κ. Τσόσκα: «Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το πρόβλημα είναι ότι πρώτον, δεν έχει απομονώσει συμπεριφορές που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεύτερον, δεν φαίνεται να έχουν πειραχθεί καθόλου οι χρυσαυγίτικες ομαδοποιήσεις μέσα στα σώματα ασφαλείας Και αυτά τα θέματα πρέπει να αντιμετωπιστούν όχι μόνο με διοικητικό τρόπο, αλλά και με αλλαγή της κουλτούρας». 

Τέλος αφήνει αιχμές και για το Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Συντάσσομαι με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και στο να μη λέμε μεγάλα λόγια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments