Κόσμος
pagenews.gr / Κόσμος / Σκηνοθέτησαν φόνο για να κάνουν φάρσα και τους συνέλαβε η αστυνομία
Σκηνοθέτησαν φόνο για να κάνουν φάρσα και τους συνέλαβε η αστυνομία | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

Μία απίστευτη ιστορία σκαρφίστηκε ένα ζευγάρι από το Οχάιο για να κάνει φάρσα, αλλά η αστυνομία δεν το βρήκε καθόλου διασκεδαστικό με αποτέλεσμα να τους συλλάβει.

Τι ακριβώς έκαναν; Σκηνοθέτησαν… δολοφονία, με σκοπό να πείσουν την αδερφή του άντρα να πάει στο σπίτι τους επειδή του χρωστούσε χρήματα.

Ο 29χρονος Micah Risner και η αρραβωνιαστικιά του Nataleigh Schlette ήταν οι… εγκέφαλοι της τραγικής φάρσας, οι οποίοι συνελλήφθησαν από την αστυνομία για πρόκληση πανικού.

Ο Risner έστειλε στην αδερφή του μία φωτογραφία που έδειχνε τη μνηστή του ξαπλωμένη μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη αίματα, γράφοντας ότι τσακώθηκαν και δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη.

«Έριξα κέτσαπ τριγύρω και στη συνέχεια έριξα λίγη και μέσα στο νερό. Μόλις η Nataleigh μπήκε στο νερό πρόσθεσα λίγη ακόμα κέτσαπ για να φαίνεται ακόμη πιο φρικτή η σκηνή», δήλωσε ο 29χρονος. Η συνέχεια έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον, αφού η αδερφή του προσπάθησε να τον βοηθήσει για να καλύψει τα ίχνη του!

Όταν έφτασε σπίτι και πιστεύοντας πως πράγματι έχει διαπράξει φόνο εναντίον της μνηστής του, του είπε να σβήσει τα μηνύματα και να πετάξει τα ματωμένα ρούχα σε κάποιον κάδο μακριά απ’ το σπίτι πριν προλάβει να έρθει η αστυνομία, αφού τον ενημέρωσε πως κάποιος συγγενής είδε τη φωτογραφία και κάλεσε την αστυνομία.

Πράγματι η αστυνομία έφτασε μετά από λίγη ώρα στο σπίτι, με το ζευγάρι να εξηγεί πως ήταν μια φάρσα και τίποτα παραπάνω, ωστόσο κανείς δεν το βρήκε αστείο με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

«Δημιούργησαν ένα σενάριο αφήνοντας άλλους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κάτι κακό έχει συμβεί» δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, John Orzech. «Το μάθημα που πρέπει να πάρουν είναι πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες».
2017