Αθλητισμός

Σοκ στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι

Σοκ στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Ράιαν Μακ Μπράιντ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ενώ λίγες ώρες πριν είχε αγωνιστεί σε ματς της ομάδας του.

Σοκ στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο καθώς ο αρχηγός της Ντέρι Σίτι, Ράιαν Μακ Μπράιντ βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός στο σπίτι του.

Μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα είχε αγωνιστεί βασικός στη νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στην Ντροχέντα Γιουνάιτεντ.

Ο Μπράιντ ήταν μόλις 27 ετών και τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, με την είδηση να έχει σκορπίσει θλίψη όχι μόνο στον ποδοσφαιρικό κόσμο, αλλά και σε ολόκληρη την Ιρλανδία, καθώς ήταν από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές.

Γεννημένος στις 15 Δεκεμβρίου του 1989 ο Μπράιντ είχε αγωνιστεί 131 φορές με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ είχε προλάβει να σκοράρει και εννέα φορές.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.