Αθλητισμός

Απίστευτος Αλέφαντος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Απίστευτος Αλέφαντος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ
Tρελά κέφια απ' τον κορυφαίο Έλληνα κόουτς! Γιατί τα χώνει στον Μπέντο και ποιος ξένος των Ερυθρολεύκων δεν ανασταίνεται με τίποτα; "Δε θα πάρετε πρωτάθλημα ούτε το 2050"!

Πριν πάμε στον Ολυμπιακό και τα άλλα ματς, με ρώτησε ο Σινάνογλου αν βλέπω Survivor και επίσης ποια η γνώμη μου για το να βγαίνει ο πρωταθλητής από τα πλέι οφ. Πρώτον, Survivor δεν βλέπω καθόλου. Είχα ξεκινήσει να το βλέπω λίγο στις αρχές αλλά με κούρασε και το άφησα. Δεν μου αρέσει, προτιμάω να βλέπω ποδόσφαιρο σε όλες τις χώρες.

Όσο για το νέο σύστημα του πρωταθλήματος, επίσης δεν μου αρέσει. Δεν το βρίσκω σωστό να παλεύει ο πρωταθλητής όλη τη χρονιά και στο τέλος μέσα από λίγα ματς να μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα άλλος. Αφήστε το μπάσκετ, εκεί υπάρχουν δυο ομάδες όλες κι όλες, και στην κανονική περίοδο ισοδύναμες είναι στη βαθμολογία. Στο ποδόσφαιρο είναι αλλιώς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε κανένα σοβαρό πρωτάθλημα της Ευρώπης δεν βγαίνει ο πρωταθλητής από τα πλέι οφ. Ποιο είναι το πρότυπό μας; Η Σκωτία;

Ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα ήταν καλός, μου άρεσε. Είναι σε άνοδο η ομάδα, εγώ σας είχα πει μετά τη Λεωφόρο “μην τον ξεγράφετε τον Ολυμπιακό, θα σας πάρει και το Κύπελλο όπως τον είχατε ξεγραμμένο τον Αύγουστο και σας πήρε το πρωτάθλημα”. Η Κέρκυρα βέβαια δεν είναι στα καλά της, είναι σε πτώση τον τελευταίο καιρό. Ο Ολυμπιακός όμως πήρε όλη την κατοχή και εμφάνισε εκπληκτικό δίδυμο Φορτούνη με Μαρίν. Τρομερά γκολ και οι δύο.

Σε άνοδο ο Φορτούνης, μακάρι να γίνει ο περσινός διότι είναι το διαμάντι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο δε Μαρίν, καλά ρε Μπέντο, δεν ασχολιόσουν με αυτόν τον παίκτη; Όταν βλέπω εγώ παίκτη γρήγορο να είναι φαντεζί, είσαι αποτυχημένος προπονητής αν δεν τον αναδείξεις. Αριστούργημα το γκολ του. Και όχι μόνο το γκολ. Και με τον Πλατανιά το είχε αλαλιάσει το δεξί μπακ του Πλατανιά και ο Παράσχος δεν έδινε βοήθειες.

Παραφωνία ο Καρντόσο, μην ασχολείστε, από τις αρχές σας έχω πει ότι αυτός δεν ανασταίνεται με τίποτα. Όσο και αν ασχολήθηκαν όλοι οι προπονητές μαζί του. Διότι είναι πολύ αργός. Όταν βλέπεις τόσο αργό παίκτη, ξέχασέ το. Τελειώσανε αυτά τα σέντερ φορ εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο. Είναι προπολεμικού στιλ!

Πρέπει να δίνονται σερί ματς στον Ανσαριφάρντ να πάρει τα πάνω του, να σκοράρει, να είναι έτοιμος για το Κύπελλο. Όταν μπήκε αλλαγή ήταν καλός. Τον Ανσαριφάρντ να δουλέψετε, έχει προσόντα, πρέπει να τα αξιοποιήσει. Ξέρει μπάλα και δεν είναι αργός, έχει και μπόι, σώμα.

Τον Τσόρι τον είδα έτοιμο. Μάχιμο. Θα βοηθήσει. Πιστεύω ότι θα βγει πολύ σωστή κίνηση να απολυθεί ο Μπέντο. Και γενικώς έπειτα από τόσα χρόνια στους πάγκους, η εμπειρία μου λέει στους προέδρους τούτο: Μην κολλάτε, μη διστάζετε να διώξετε έναν προπονητή όταν δεν τραβάει η ομάδα!

Τον Ντε λα Μπέγια τον προτιμώ από τον Σισοκό, είναι πιο βαρύς ο Σισοκό. Καλά κάνει ο Λεμονής και βάζει τον Ντε λα Μπέγια.

Ο Παναθηναϊκός μού αρέσει, τα είπα και στην προηγούμενη στήλη, βρήκε την καλύτερη 11άδα του ο Ουζουνίδης και μεγάλη δουλειά ήταν η μεταγραφή του Κλωναρίδη που τον έριξε δίπλα στον Μπεργκ. Οι αναγνώστες ξέρουν ότι όταν ο Μπεργκ σερνόταν έλεγα στη στήλη “βάλτε του ρε έναν γρήγορο δίπλα”. Μετά από εκεί άλλαξε το σκηνικό.

Και το δίδυμο κόφτες Ζέκα-Κουρμπέλης πάει καλά. Εγώ πάντως διαφωνώ με τους πολλούς για τον Βιγιαφάνες. Δεν τον θεωρώ σπουδαία μονάδα εκεί που παίζει, θέλει μεταγραφή εκεί ο Παναθηναϊκός καλό παίκτη, να βλέπει δίχτυα.

ΠΑΟΚ είδα στο Περιστέρι, λίγα πράγματα, άρχισαν πάλι να λένε καλά λόγια για τον Κουλούρη. Μείνετε έτσι και δεν πάρετε πρωτάθλημα ούτε το 2050. Με Αθανασιάδη και Κουλούρη. Δεν με πείθει ο ΠΑΟΚ ότι μπορεί να πάρει τίτλο, δεν είναι καλύτερος ούτε από τον Ολυμπιακό ούτε από τον Παναθηναϊκό.

πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments