Αθλητισμός

ΑΕΚ: Διπλό επί του Ολυμπιακού μετά από 7 χρόνια!

ΑΕΚ: Διπλό επί του Ολυμπιακού μετά από 7 χρόνια!
Για πρώτη φορά μετά το 2010 η ΑΕΚ φεύγει νικήτρια από την έδρα του Ολυμπιακού.

​Η Ένωση ήταν η μεγάλη νικήτρια στον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και το 2-1 μέσα στο “Καραϊσκάκη” της δίνει σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου. 

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη νίκη των “κιτρινόμαυρων” στο φαληρικό γήπεδο μετά από μία επταετία (το 2013-2015 η ΑΕΚ έπαιζε σε Γ’ Εθνική και Football League). Τελευταία φορά που η ΑΕΚ νίκησε στην έδρα των Πειραιωτών ήταν στις 6 Ιανουαρίου 2010, ξανά με 2-1. 

Κοινή συνισταμένη; Ότι και τότε ο θρίαμβος της Ένωσης είχε άκρως αργεντίνικο χρώμα. Οι Αραούχο και Πατίτο σημείωσαν χθες τα γκολ της ΑΕΚ και πριν μία επταετία ήταν ο Νάτσο Σκόκο εκείνος που με ένα προσωπικό σόου χάρισε στην ομάδα του το τρίποντο στο πρωτάθλημα. 

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν πάρει για τα καλά τον “αέρα” των Πειραιωτών, καθώς νίκησαν στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δύο φορές στο πρωτάθλημα, πέρυσι και φέτος στην έδρα τους, κι άλλες τόσες στο Κύπελλο, στον τελικό του 2016 και στον φετινό -πρώτο- ημιτελικό.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments