Αθλητισμός

Αυτός θα είναι ο “νέος” Παναθηναϊκός

Αυτός θα είναι ο “νέος” Παναθηναϊκός
Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, πόσους παίκτες θέλει ο Ουζουνίδης στο νέο ρόστερ, τι γίνεται με τον Λέτο και με τον Εμποκού.

Στον Παναθηναϊκό βάζουν «πλώρη» για τον σχεδιασμό του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν, διαδικασία που θα «σφραγιστεί» εν πολλοίς μετά τις επικείμενες συναντήσεις των Αλαφούζου – Λυμπερόπουλου και Ουζουνίδη.

Σε πρώτη φάση, κύρια επιθυμία του «τριφυλλιού» είναι το «συμμάζεμα» του υπάρχοντος δυναμικού και η μετατροπή του σε ένα ευέλικτο ρόστερ της τάξεως των 23-24 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι όμως θα εντάσσονται ενεργά στο ροτέισον.

Αυτοί που μένουν

Η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που αποτέλεσαν τις βασικές επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα… ανανεώσουν την παρουσία τους στο Κορωπί και τη νέα σεζόν.

Έτσι, η λίστα των παικτών οι οποίοι θα απαρτίζουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου αποτελείται από τους: Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Μολέδο, Κουτρουμπή, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, ενώ υπολογίζονται και οι Λουντ, Μολίνς, Χατζηγιοβάννης και Ευαγγέλου.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θα καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες προκειμένου να διατηρήσει στο ρόστερ του τους δύο δανεικούς, Εμποκού και Κλωναρίδη.

Όσον αφορά τον πρώτο, η υπόθεσή παραμονής του πάντως φαντάζει δύσκολη μέχρι στιγμής, καθώς το «τριφύλλι» δεν δύναται να πληρώσει στην Κίεβο τη ρήτρα του Κονγκολέζου (3 εκατ. ευρώ). Αντίθετα, είναι πιθανή η συμφωνία των «πρασίνων» με την Λανς για την αγορά του Κλωναρίδη, έναντι ενός λογικού ποσού.

Οι «φευγάτοι»

Από την άλλη μεριά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει διαμορφώσει ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο.

Δεδομένη είναι η αποχώρηση των Διαμαντή Χουχούμη, Τζάντο Μέστο και Στέφανου Κοτσόλη, όπως και των Ρινάλντι – Βέμερ για τους οποίους θα γίνουν προσπάθειες λύσης του συμβολαίου τους.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η παραμονή των Μπουμάλ, Παναγιώτη Βλαχοδήμου, Στιλ, Ρέις και Τελάντερ (λόγω ευπάθειας σε τραυματισμούς).

Έπειτα, δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα οι Ατζαγκούν και Δώνης, οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν σε Ρόντα και Ηρακλή ως δανεικοί.

Η υπόθεση Λέτο

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται το ζήτημα του Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς παρά τη δεδηλωμένη πρόθεση των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας τους, διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά στην πρώτη μεταξύ τους επαφή για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντινού.

Οι θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση

Όπως όλα δείχνουν, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στο επικείμενο μεταγραφικό «παζάρι», πάντα στο πλαίσιο του μπάτζετ που θα καθοριστεί, ψάχνοντας για έναν παίκτη που θα καλύπτει τα γκολπόστ, για έναν στόπερ, δύο πλάγιους μπακ, ενός αμυντικού αλλά και ενός επιθετικού χαφ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments