Αθλητισμός

Τέλος ο Μανούσος από Πλατανιά – “Ντροπή σου”, του είπε ο πρόεδρος

Τέλος ο Μανούσος από Πλατανιά – “Ντροπή σου”, του είπε ο πρόεδρος
Μετά τη δήλωσή του πως δεν συνέβη τίποτα στο Καραϊσκάκη, ο 29χρονος επιθετικός αποχωρεί από τον Πλατανιά έπειτα από απόφαση της διοίκησης.

Τελειώνει από τον Πλατανιά ο Γιώργος Μανούσος, μετά την κίνησή του να δηλώσει πως δεν συνέβη τίποτα στο Καραϊσκάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr, ο 29χρονος επιθετικός αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την ομάδα. Κόντρα σε όσα ανέφεραν όχι μόνο συμπαίκτες του, όπως ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος με επίσημη καταγγελία του και και οι Κοκκαλάς, Γιορέντε με τις σημερινές καταθέσεις τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, αλλά κι ο ίδιος ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο Μανούσος υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι ουσιαστικά δεν συνέβη τίποτα από όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί βιαιοπραγιών κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Πληροφορίες εξάλλου αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της χανιώτικης ομάδας δεν άφησε καν τον Μανούσο να προπονηθεί σήμερα, λέγοντας του μεταξύ άλλων: «Ντροπή σου να λες ψέματα ότι δεν χτυπήθηκαν συμπαίκτες σου…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments