Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Για ακόμα μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, αλλά για τον... λάθος λόγο. Δείτε το βίντεο που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο.

Ο πρόεδρος της Αμερικής, στην προσπάθειά του να πάρει… καλύτερη θέση, έσπρωξε με άγαρμπο τρόπο τον πρωθυπουργό της Βοσνίας, Ντούσκο Μάρκοβιτς, προκειμένου να του βγει μπροστά, όπως και έγινε.

Ακολούθως έφτιαξε το σακάκι του, χωρίς να υπολογίζει τι έχει κάνει, την ώρα που ο πρωθυπουργός της Βοσνίας δεν έκρυψε την αμηχανία του και έδειχνε να νιώθει πολύ άσχημα.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ όταν ρωτήθηκε για τη… σπρωξιά του Τραμπ στον Μάρκοβιτς είπε ότι δεν έχει δει το βίντεο αλλά υποθέτει πως ο πρόεδρος πήγαινε να πάρει τη θέση που του είχε προκαθοριστεί.

Την ίδια ώρα, η αποστολή του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ, μιας χώρας που αποφάσισε να ενταχθεί στη Βορειοατλαντική Συμμαχία παρά τις έντονες αντιδράσεις της Ρωσίας, δεν ανταποκρίθηκε σε ένα αίτημα του πρακτορείου Ρόιτερς να σχολιάσει το θέμα. Το Μαυροβούνιο θα γίνει επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ (η 29η χώρα) τον Ιούνιο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.