Ο γνωστός αθλητικογράφος νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου λόγω καρδιακού προβλήματος.
Η πιο αναγνωρίσιμη φωνή της τηλεόρασης στον αθλητικό χώρο δεν είναι πλέον μαζί μας.
Ο Ανδρέας Γεωργιάδης απεβίωσε την Παρασκευή 26 Μαΐου. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε και πρόσφερε στον αθλητισμό.
Ο γνωστός αθλητικογράφος νοσηλευόταν εδώ και λίγες μέρες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου λόγω καρδιακού προβλήματος.
Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΚ, του Δ.Σ. του ΚΟΑ, του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αλλά και της επιτροπής στίβου της ΚΟΕΑΣ.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.