Αθλητισμός

Στην Εσπανιόλ από 1η Ιουλίου ο Ντίντακ

Στην Εσπανιόλ από 1η Ιουλίου ο Ντίντακ
Υπέγραψε ως ελεύθερος γράφουν οι Καταλανοί. Έχει συμβόλαιο και τον περιμένουμε στην πρώτη προπόνηση, τονίζει η ΑΕΚ

Κλεισμένη εμφανίζει, ο καταλανικός Τύπος, τη μεταγραφή του Ντίντακ στην Εσπανιόλ. Sportκαι MundoDeportivo αναφέρουν πως ο παίκτης πέρασε ιατρικά και από την 1η Ιουλίου εντάσσεται στην Εσπανιόλ. Μάλιστα τονίζεται ότι “παρά τα όσα λέγονται στην Ελλάδα είναι ελεύθερος, δεν έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και υπογράφει στην Εσπανιόλ”.

Η… απάντηση της ΑΕΚ σε αυτά τα δημοσιεύματα είναι πως έχει στα χέρια της συμβόλαιο υπογεγραμμένο από τον Καταλανό για την περίοδο 2017-18. Όπως τονίζεται πέραν από το τι γράφουν στη Βαρκελώνη και πέραν από το τι υποστηρίζει ο παίκτης υπάρχει και η πραγματικότητα.

Αυτή είναι πως η Ένωση έχει ενημερώσει τον Ντίντακ πως πρέπει να δώσει το παρών στην πρώτη για τις καθιερωμένες εξετάσεις καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018. Αν η Εσπανιόλ καταθέσει συμβόλαιο με τον Ντιντάκ και επιχειρήσει να πάρει πιστοποιητικό μεταγραφής τότε η ΑΕΚ θα κληθεί να συναινέσει για να το δώσει. Τότε θα παρουσιαστεί και επίσημα το συμβόλαιο που υπάρχει και το θέμα θα λυθεί δικαστικά μέσω της FIFA.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments